Tebrik Edin Beni Motor Aldım( Foto ekledim )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun arkadaşım. Bomba patlamış zaten. 145 hp iiiiiiiiiii. Nasıl zapt edeceksin altında 146 tane atı merak ediyorum.:p

Güle güle kullan allah kaza vermesin.

abi hayırlı olsun yarın kutlamaya (ıslatmaya) geliyoruz apachee ile ikramlar ne bize menüyü yazarsın yarın bakarız:p benim motor 19 hp yetmiyo biraz promil desteği isteriz :p

Oy oy oy oy Sayın Modum Kenan Bey hayırlı olsun. Derby di ama şimdi canavar gibi bişi oldu demek yani :queen: ... İşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olur.. Saygılar :rendeer:

allah akıl fikir versin afrikada bu kadar aç varken ne gerenk var bu kadar petrol yakmaya :queen: gerçi yakında makine alışır alkolle çalışmaya adımız alkoliğe çıktı nedense :mrgreen: inşallah bu makinede YALAN olmaz modların en hızlısına bu yakışırdı allah tırcılardan korusun akıl fikir bol para versin :bounce:

Sağlığınız açısından 146 beygirin 146'sını kullanamamanız dileğiyle ,

Hayırlı olsun !

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun.
ne kadar yakar bu motor aşağı yukarı merak ettim

Benzin 2.87 oldu bu motoru almak hosta benzincide cikacak acisi bence. Kazasiz belasiz surusler.

hayırlı olsun da turing degil mi? racing le başlasaydın daha iyi olur du

ama genede hayırlısı:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun

makine 146 HP son süret için ne yapar şu an için sadece emin ağızlardan duyduğum ibre patlatmış :p:p şaka bi yana temiz 2.80 ' i var diyolar neyse önemli olan bu değil 300 de görse ben o süreti görmeyeceğim hiç niyetim yok!!

turing diyen arkadaşa bişi demicem :p

yakıt fazla olacak bile bile aldım...!!!

motoru saat 14.30 - 15.00 arası alıcam fotolar sonra gelicek :p

en öz hakiki ve hakiki 35 ve 35,5 ları akşam beklerim sahile ıslatırız ( turu 3 milyon ) :p benzin parası çıkarmak lazım NOT : Tur dediysek artçı olarak :queen:

bu durumda arkana da kuryeler gibi bi benzin deposu ayarlaman gerekebilir. yada sahilda bi gitgel depo bitti :)

Hayırlı uğurlu olsun kazasız ve bol rüzgarlı günler !!! :rendeer:

Yaw koca sitede Deer 152'si olan bi tek ben kaldım :queen:

Hayırlı uğurlu olsun sayın modum.:cat: Artık gezizerde toplanacağımız yere önce gider mangalları yakarsın..biz seni tutamayız artık..Akşama görüşürüz.:rendeer: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar