Tebrik Edin Beni Motor Aldım( Foto ekledim )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oo hayırlısı olsun ..senin adına sevindim:)

Super Moderator
Tebrik ediyoruz da 14.30-15.00 gibi alacaktı motoru, şu anda Avustralya'ya falan gitmiştir herhalde hala ortalıkta görünmediğine göre...:queen:

BBRR sağol baba yaw en çok tebrik eden sen olmuşun da yeter....... :p

fotoğraf ta koyucam video da bu ara çok yoğunum motor da bakımda bujileri değişecek yağ yağ filtresi vs.... hafta sonu otoban gözüküyo hem foto hem video için gerekli çalışmaları yapıcam bu arada cuma günü çeşme otobanında 240 yaptım :mrgreen: iyi iyi daha bassam gidecek kerata :cyclopsan

Şöyle bir iki poz resim olsaydıda gözlerimiz kamaşsaydı Allah nazardan saklasın tekrar hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah...

Valla Hayırlı olsun, Bizim istasyona beklerim senin gibi 10 tane müşterimiz olsun yeter allah bereket versin. :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Lan sen kim 240 km yapmak kim :queen: (biraz düşük bi cümle oldu ama idare edin :p )

Lan manyak mısın, daha önce ne kadar race tecrüben var. O hızlar çocuk oyuncağımı Kenan şakası olur mu :cyclopsan

resimler daha yok motorun nasıl biz ne bilelim belki hurdacıdan kasasını aldın tek

Süper Moderatör (BBRR)
Otobanda dahi olsa hız limitlerine uymayan arkadaşımız ve modumuz kenanı kınıyor ve yuh diyorum..bari yazma

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Sevgili moderator kardeşim;Allah kaza bela vermesin,zevkle kullan motosikletini.Hayırlı olsun.(Ama fotolar için de bizi bu kadar bekletme.Makina yoksa aramızda üç-beş toparlayalım yani...:cherry: )

Bir tane foto var bari onu koyayım buraya malum çok hızlı yakalayıp foto çekemiyolar :p bir ara durmuştum çekivermiş arkadaşlar işte buyrun benim canavar...!!!

vipseyahat' Alıntı:
Valla Hayırlı olsun, Bizim istasyona beklerim senin gibi 10 tane müşterimiz olsun yeter allah bereket versin. :cherry:

:queen: :rendeer: :queen: :rendeer: :queen: :rendeer: :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar