Tebrik Edin Beni Motor Aldım( Foto ekledim )

Süper Moderatör (BBRR)
cidden ya tekrar tebrik edeyim ... ben alıncada sende 2 kere tebrik edecen ama ona göre yönetimde olduğundan kıyak geçelim sana:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mersi :bounce:

kenan bırak bu işleri
hayal kahramanısın abicim, sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz, alırım anahtarını. ben ve artçım tekteker saim tokatlarız seni bırak bu işleri.
dostum şaka bi yana kazasız belasız sürüşler. hayırlı uğurlu olsun. artık bu çarşamba biralar senden ::sefereee

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biranın lafımı olur ama ben fazla içmem artık 146 HP yeterli benim için barışın dediği gibi promil ile HP karışırsa bünyemi sarsabilir neme lazım :p

tebrikler (adet oldu :) ) hayırlı olsun.
kazasız belasız ve emniyetli sürüşler dilerim.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin acaba kaç ytl cik verdin o canavara?

kutlarım kenan darısı bizim başımıza ..
anahtar alma işine gelince promilsiz olması ve trafiğe kapalı alanlarda olması temennimiz tabii :)

ha bide fotoları nasıl yüklicenizi hala öğrenemediyseniz tıklayın :şöle yüklenir
:mrgreen: :mrgreen:

dostum kendine dikakt et..

Güle güle kullan

EgeKnn' Alıntı:
yoluma çıkmayın alırım anahtarınızı :cherry:

güle güle kullan da benim anahtarı zor alırsın :)

En sevdiğim yarış; yokuş yukarı 50 mt yavaş gitme yarışı. Ne dersin :mrgreen:

Kenancığım, hayırlı olur inşallah. Kazasız belasız güzel günlerde binmek nasb olsun ! :rendeer:

Ancak anlamadığım bır konu var :silent:

Model yılı ne kadar eski olsa da, bu makinayı kullanıp alıştıktan sonra R6 kesmez seni....

Sen iyisimi bir sonraki hedefini R1 olarak koy şimdidden :bounce:

sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz

hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin tüm camia ya

abi şimdiden hayırlı olsun..inanki çok sevindim...senin gibi bir ustaya yakışır:rendeer:

Seni can-ı gönül den kutlar başarılarının devamını dilerim Kenan kardeş:cherry: senin adına çooooookk sevindim,allah kaza bela vermesin,keyifli sürüşler dilerim,ancak sana verebileceğim tek anahtar,iş yerindeki dolabımın anahtarıdır kusura bakma elimden gelen budur:cherry: :rendeer: sağlıkla kal dostum.:cat: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar