Ben de Vulcan S'e naked motordan geçtim. Dediğiniz gibi belli bir yaştan sonra naked ve SS bir yere kadar. Tabi kimse alınmasın bu benim kişisel düşüncem. Enduro, touring ya da cruiser tercihi yapmam gerekiyordu. Buradaki tüm dostlarım enduro ve touring kullanıcısı fakat ben kendimi en baştan beri chopper/cruiser sınıfına daha yakın hissediyordum. Fakat yeterli deneyimim olmadığı için öğrenmek üzere daha küçük motor hacmi ile başlamıştım. Aklımda hep Vulcan S, XV950 ya da Iron 883 vardı. Epeyce araştırdıktan sonra Vulcan S'e karar verdim. Şehir içinde de kullanabileceğiniz son derece çevik bir motosiklet. Hızlanması çok başarılı. Ağır bir kullanıcı olmama rağmen, 150-160'ı derhal görüyor. Daha yukarı da rahatlıkla çıkacak. Gerçi bu motosikletin olayı hız değil ama denemeden duramadım

Konforu yüksek. Üzerinde gelen lastikler Dunlop. Değiştirmeye gerek duymadım. Yol tutuşu gayet iyi. Frenler yaklaşık 230 kg'lık bir makine ile rahatlıkla başa çıkıyor. Bendeki mat siyah versiyonu. Görsel olarak benim çok hoşuma gidiyor. Çevremdekilerden de bu yönde çok fazla geribildirim aldım. Trafikte şu anda çok fazla Vulcan S yok zaten. 4.5-5 lt. arası yakıyor. Eksi olarak 1000cc olsaydı daha güzel olurdu diyorum. Öyle olsaydı bu motorla yoluma devam eder, başka bir motosiklet hiçbir zaman düşünmezdim. Gerçi yine de nasipse uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Bir de parça olayı epey tuzlu. Yine de çok keyifli bir makine. Düşünmeden, rahatlıkla tavsiye ederim.....