Tchibo ürünleri...

:queen:kop kopppp....:cherry:

selamsız hayırsız vefasız tatlı su dostu sağol...

ooo çok seksi bu haftaki tema :queen:

Gelecek tema süpermiş yau, para biriktirmek lazım :)

Bu dönemki temadan güzel bir halat kilit ve çakı aldım.

Endurocular kaçırmasınlar çakıyı :) Kilit de eminim hepinizin işine yarar, çin mallarından daha kaliteli duruyor.

tchibo, her 15 günde bir yeni ürünler sergiliyor.
aralarında bazen uygun fiyatlı ve ilginç ürünler olabiliyor.
takip etmenizi öneririm. :bounce:

E-katalog üyeliği için: [email protected]

SATIŞ NOKTALARI:

MAĞAZALAR İstanbul Cevahir - Capitol - Ümraniye Carrefour - Caddebostan - Kadıköy Çarşı - Bakırköy Town Center - Beşiktaş - Maltepe Carrefour Park - Bahçeşehir Prestige Mall - İzmit Dolphin AVM - ANKAmall - CEPA - Antalya - Şaşkınbakkal - Eskişehir Espark AVM
MİGROS Beylikdüzü AVM- Metrocity - Anadolu Hisarı - Maslak - Atrium - Antalya AVM REAL Kartal - İzmit - Antalya - Ümraniye - Büyükçekmece -Bilkent - Etlik

son listesi linkte...

http://katalog.tchibo.com.tr/kardaeglence/kardaeglence.pdf

iide tchibo kahve markası değilmiydi :S:silent:

Bu dönemki temadan güzel bir halat kilit ve çakı aldım.

Endurocular kaçırmasınlar çakıyı :) Kilit de eminim hepinizin işine yarar, çin mallarından daha kaliteli duruyor.

abicim malzeme tememde hani bi nümeron yok daha...ne işe yarıycak o çakı...banamı saplıcan yoğsam fuarda...:p

ama çakıyıda kirletmezsin sen şimdi benim pis kanım için...

yada kamp yaparken kamlumbağa bacağı kesipmi yicen...sen kısa dönemdin bildiğim...öğrettilermi böyle arazide yaşamı...:p

abicim malzeme tememde hani bi nümeron yok daha...ne işe yarıycak o çakı...banamı saplıcan yoğsam fuarda...:p

ama çakıyıda kirletmezsin sen şimdi benim pis kanım için...

yada kamp yaparken kamlumbağa bacağı kesipmi yicen...sen kısa dönemdin bildiğim...öğrettilermi böyle arazide yaşamı...:p

daha yeni Capo'luk oldu havalar :p Hele bekle az, görecen ne işe yarayacağını :p

Ayrıca ben kısa dönem jandarmaydım. Yumurtacı derler ya hani, halkımız sağolsun; etle, sütle, yumurtayla besledi bizi :cherry:

daha yeni Capo'luk oldu havalar :p Hele bekle az, görecen ne işe yarayacağını :p

Ayrıca ben kısa dönem jandarmaydım. Yumurtacı derler ya hani, halkımız sağolsun; etle, sütle, yumurtayla besledi bizi :cherry:

hadi hayırlısı...beni ve Motosiklet camiasını utandır...:pbizim utancımız yeter gayrı...:p

dün akşam gittik

reyonların yerini değiştirmişler haberim yok

iki arkadaş daha var yanımda dedim bakın süper mallar iyi kalite filan

adamları çeke çeke götürdüm eski reyon bayan bölümü olmuş her taraf iç çamaşırı,akşam akşam madara olduk:mrgreen:

Tchibo Outlet mağazası,

Deposite Outlet Merkezi'nde 5 Mart’ta hizmetinizde!

Uzun zamandır beklenen Tchibo Outlet mağazası, Deposite Outlet Merkezi'nde 5 Mart’ta hizmetinizde! Sadece ilk gün, açılışa özel olarak, tüm Tchibo fırsat ürünleri ve Tchibo kahveleri % 40 avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak!

Giyim Sanatkarları Sitesi, Atatürk Bulvarı İkitelli OSB İstanbul

Outlet mağazasının broşürü için tıklayınız...

Son düzenleme:
Tchibo Outlet mağazası,

Deposite Outlet Merkezi'nde 5 Mart’ta hizmetinizde!

Uzun zamandır beklenen Tchibo Outlet mağazası, Deposite Outlet Merkezi'nde 5 Mart’ta hizmetinizde! Sadece ilk gün, açılışa özel olarak, tüm Tchibo fırsat ürünleri ve Tchibo kahveleri % 40 avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak!

Giyim Sanatkarları Sitesi, Atatürk Bulvarı İkitelli OSB İstanbul

Outlet mağazasının broşürü için tıklayınız...

yemişim tişiboyu...ya PM kutun dolu abi...kırdırıcan kalbini..:pale::pbu geziyle alakalı bişey diycektim...çevrimdışına gelsene bi reis beg...özlükten...:cat:

dün akşam gittik

reyonların yerini değiştirmişler haberim yok

iki arkadaş daha var yanımda dedim bakın süper mallar iyi kalite filan

adamları çeke çeke götürdüm eski reyon bayan bölümü olmuş her taraf iç çamaşırı,akşam akşam madara olduk:mrgreen:

geçmiş olsun abi :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar