:queen:kop kopppp....:cherry:
selamsız hayırsız vefasız tatlı su dostu sağol...
barnağı aldın mı yawriim hah şöle otur yerine :queen::queen:
tchibo, her 15 günde bir yeni ürünler sergiliyor.
aralarında bazen uygun fiyatlı ve ilginç ürünler olabiliyor.
takip etmenizi öneririm. :bounce:
E-katalog üyeliği için: [email protected]
SATIŞ NOKTALARI:
MAĞAZALAR İstanbul Cevahir - Capitol - Ümraniye Carrefour - Caddebostan - Kadıköy Çarşı - Bakırköy Town Center - Beşiktaş - Maltepe Carrefour Park - Bahçeşehir Prestige Mall - İzmit Dolphin AVM - ANKAmall - CEPA - Antalya - Şaşkınbakkal - Eskişehir Espark AVM
MİGROS Beylikdüzü AVM- Metrocity - Anadolu Hisarı - Maslak - Atrium - Antalya AVM REAL Kartal - İzmit - Antalya - Ümraniye - Büyükçekmece -Bilkent - Etlik
son listesi linkte...
http://katalog.tchibo.com.tr/kardaeglence/kardaeglence.pdf
iide tchibo kahve markası değilmiydi :S:silent:
mekanda hem bir sürü kahve çeşidi içebiliyorsun hem alışveriş yapıyorsun:cat:
Bu dönemki temadan güzel bir halat kilit ve çakı aldım.
Endurocular kaçırmasınlar çakıyıKilit de eminim hepinizin işine yarar, çin mallarından daha kaliteli duruyor.
abicim malzeme tememde hani bi nümeron yok daha...ne işe yarıycak o çakı...banamı saplıcan yoğsam fuarda...
ama çakıyıda kirletmezsin sen şimdi benim pis kanım için...
yada kamp yaparken kamlumbağa bacağı kesipmi yicen...sen kısa dönemdin bildiğim...öğrettilermi böyle arazide yaşamı...![]()
daha yeni Capo'luk oldu havalarHele bekle az, görecen ne işe yarayacağını
Ayrıca ben kısa dönem jandarmaydım. Yumurtacı derler ya hani, halkımız sağolsun; etle, sütle, yumurtayla besledi bizi :cherry:
Tchibo Outlet mağazası,
Deposite Outlet Merkezi'nde 5 Mart’ta hizmetinizde!
Uzun zamandır beklenen Tchibo Outlet mağazası, Deposite Outlet Merkezi'nde 5 Mart’ta hizmetinizde! Sadece ilk gün, açılışa özel olarak, tüm Tchibo fırsat ürünleri ve Tchibo kahveleri % 40 avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak!
Giyim Sanatkarları Sitesi, Atatürk Bulvarı İkitelli OSB İstanbul
Outlet mağazasının broşürü için tıklayınız...
dün akşam gittik
reyonların yerini değiştirmişler haberim yok
iki arkadaş daha var yanımda dedim bakın süper mallar iyi kalite filan
adamları çeke çeke götürdüm eski reyon bayan bölümü olmuş her taraf iç çamaşırı,akşam akşam madara olduk:mrgreen: