Tayinim MUĞLA ya çıktı.....)))))

Abicim Allah gönlüne göre vermiş anlaşılan.. Hayırlı olsun.. Vatanını en çok seven , görevini en iyi yapandır demiş Atam.. Görevinde başarılar..

Abicim Allah gönlüne göre vermiş anlaşılan.. Hayırlı olsun.. Vatanını en çok seven , görevini en iyi yapandır demiş Atam.. Görevinde başarılar..

kanka bunlar yan gelip yatıyolar...aldırma...:p

Şovalye abimmmm napıyo...ayrıldı siteden bişey var gibi...kendilerine dargın ve kırgınım...bizi bu alemde yalnız bıraktı...:pale:

kanka bunlar yan gelip yatıyolar...aldırma...:p

Şovalye abimmmm napıyo...ayrıldı siteden bişey var gibi...kendilerine dargın ve kırgınım...bizi bu alemde yalnız bıraktı...:pale:

Mete kanka sağol dostum,:rendeer::rendeer:

kılıcı kınından çektim bodruma gidecem,,,:cat:

Sovalye babanın çok selamı var,kendisi İSTANBUL KAÇAKÇILIK ORGANİZE suçlara geliyo,özellikle sana sölememi emretti.:cherry::cherry:

Mete iki yıl hakkari üstüne muğla ne gidecek ba ANLADIN SEN ONU:queen::queen::queen:

KÜRŞAD_KORKUT;686926' Alıntı:

Sovalye babanın çok selamı var,kendisi İSTANBUL KAÇAKÇILIK ORGANİZE suçlara geliyo,özellikle sana sölememi emretti.:cherry::cherry:

Mete iki yıl hakkari üstüne muğla ne gidecek ba ANLADIN SEN ONU:queen::queen::queen:

eleyykümmm selammm...:p

yakışır sana Muğla kanka...bu topraklar sana helaldir...mayınsız bol güneşli günler dilerim...

sovalye babaya bi notun varsa ileteyim,:cat:

zaten istanbula geldiğinde seni ve bilumum ekibi ziyaret edecek sanırım,:p

bende beklerim seni bodrum dolaylarına:queen:

KÜRŞAD_KORKUT;686926' Alıntı:

Geldim, geldim. Sen boşverdin ama ben gideceğim gibi yurt dışına. İşlemlerimi bitirmek üzereyim.

Sonsovalye yurt dışına gidecegini söylüyordu. ne oldu yattımı o iş:p:mrgreen:

neyse istanbulda yurt dışı sayılır :mrgreen:

Sonsovalye yurt dışına gidecegini söylüyordu. ne oldu yattımı o iş:p:mrgreen:

neyse istanbulda yurt dışı sayılır :mrgreen:

Çocukları razı olmadı gitmesine, o da onları kırmadı. Artık mete handro SOVALYE Babaya emanet.
Dinsizin hakkından imansız gelir misali.:p

dediğim gibi şu emlak portalını bi gezsin...gerekirse bende gider konuşurum mal sahibiyle...ama bir askere evini vermek herkes isteyecektir...sonuçta devlet mamuru...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar