RUNEMAGİCK kardeş balıkesir i merak ediyorum aydın mı balıkesir mi veya nem yönünden antalya çok sıcak ve nemli izmir le akdeniz de bulunan illeri kıyaslaya bilirmisin
izmirde çok uzun süre kalmadım, birkaç kere gittim ama herkes övüyor, demekki var bi bildikleri, ki gördüğüm duyduğum kadarıyla çok iyi bi şehir. zaten normalde insanlar kendi kaldıkları şehirleri hiç sevmezler ama bi tek izmirdekiler kendi şehirlerini seviyor, sebebi var demek
antalya tarafının çok sıcak olacağı kesin, antalyadada 2-3 hafta kalmıştım aralıklarla ama mayıs ayı gibiydi o yüzden yazın şöyledir böyledir diyemicem ama fethiyede yazın 50 derece filan oluyo diyodu bizim şoför, orası öyleyse antalya ne alemdedir
balıkesire çok küçükken gitmiştim pek hatırlamıyorum ama 1-2 hafta sonra orayada gidicem büyük ihtimal, şimdilik bişe diyemiyorum.
ama bi motorcu için hava şartlarının en uygun olduğu şehir izmir gibi onu söyleyebilirim, yazın dayanılmayacak sıcaklar olmuyor (akdenize göre), kış soğuğuda çok değil, 12 mevsim motora uygun gibi.