Tayin dönemi ve yaşanacak şehir.temmuz

iZMİR Gerçekten güzel biryer. Güzelbaçe aklını alır zaten bir gör. Benim favorim ama tercihen Akdeniz derim. Müthiş bir doğası var.

Geçtığımız yıl motorsıkletle akdeniz turu yaptım Kötü bir yer gormedim.

Antalya ve civarını tercıh edersen buyuksehırden de uzaklaşmamış olursun aynı zamanda da butun akdeniz nimetlerinden faydalanırsın. Eğer sıcak sorun olur dıyorsan ki olabilir. Kışı düşünerek teselli olacaksın :mrgreen:

Şimdiden hayırlısı olsun derim.

İçanadoluyu düşünmeni tavsiye etmem kırşehirde okudum civarını iyi bilirim tamamıyle gereksiz bir il :pr:

Samsun her yonden gelişmiş bir şehirdir ve gecen sene gittiğimde istanbuldan orayami taşınsam diye bile düşünmüştüm egitim ve sağlık özellikle saglık alanında çok gelişmiş Deniz'i var güzel bı yer onerebilirim ama illede motoru yaz kıs kullanicam diyosan Mersin'de olabilir biraz daha ufaktir egitim alanları kısıtlı dir ama yanında Adana var saglık veya egitim konusunda sorun olursa Adana'ya gidersin Adana'nın yumurtalik ilçesine internetten bir bak istersen çok güzel sahilde ufak bir ilçe hosuna gideceğinden eminim orada motor kullanmamak zaten hata olur :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar