Tavsiye

Selam dostlar,

Ben foruma yeni takılmaya başladım.

Aklıma takılan birkaç soruyu sizinle paylaşıp sizden fikir almak istiyorum.

Ben işim dolayısı ile konya ve aydın arasında haftada en az 1kere gidip gelmem gerekecek.

Bunun için bir motor almayı düşünüyorum.

Sürati hiç sevmem. GEzerek tozarak gidip gelmek istiyorum.

Hani derler ya dostlar Bana az yakar :) çok kaçar :silent: beni yarı yolda bırakmayacak :queen: bişiler lazım.

Bana ne tavsiye edersiniz?

Herkeze iyi eğlenceler.

Bence sıvı soğutmalı olmalı alacağın motor uzun yolda başın ağrımaz

bence de cbf150 iyi bir tercih. Ama BİSELECKT de alabilirsin, hem yavaş, hem az (çok az) yakar, hem ses çıkarmaz, hem de çevreye saygılı (egsoz yok) :cat: :cherry:

Bence gidilecek mesafenin biraz uzun olması nedeni ile gv250 türü bir motorsiklet tercih edebilirsin.Hem v motor olup vibrasyon olayının olmaması hemde oturma stilinden dolayı biraz daha uzun yola uygun olması senin ihtiyaçlarını daha iyi karşılar diye düşünüyorum.
Artı malum dikkatsiz sürücüler için biraz daha kalıplı yolda kendini gösterecek dikkat çekecek bir motora binmek daha iyi olacaktır.
Hemde o tip motorlar özellikle şehirlerarası yollarda otobanlarda asfalta çok yakışıyor bea:queen:
(Yazımın sonunda resmi çizgimi bozdum sanırım kusura bakmayın :rendeer: )

valla dostum param var dersen al bı halley d. bak yoluna yok ben o kadar veremem dersen sıfır bı ybr 125 bıle senın ısını gorur yol da bırakmaz az yakar . ancak acele etme bı arastır otur bım bı motora kısılıgını kendını yansıtan motoru al kı zevk alasın ok hadı ras gele dostum

Saolun arkadaşlar kafam karışıktı
şimdi TAM karıştı :)

dostum bence öncelikle motorsiklet lerin resmi siteleri ve ikinci el sitelerinden bütçene göre uygun motorlardan hoşuna gidenleri seç, sonra bayilere git o motorları gör, mutlaka içlerinden birkaçı içine daha fazla sinecektir, böylelikle seçenekleri azalt, ardından siteden bu motorların topiclerine girip ayrıntılı bilgi al, yinede kararsız kalırsan şu 3 modelden birini alıcam sizce hangisi diye sor bence, böylelikle çok daha net yardım alırsın
Bu dediklerim en fazla 2 gününü alır ama istediğin motoru bulursun yoksa buradan sana binlerce öneri gelir ve kafan sadece daha fazla karışır

bende gv250 mi almadan önce gv250 topicini tamamen okudum, içime sindi ve gidip aldım

Bütçe belirtmemişsin. Şöyle 3000 lira civarı ayırdıysan YBR125 veya CBF150 arkadaşlarında dediği gibi doğru tercih olur. Ama bütçeyi biraz daha çıkartırım dersen Kymco Xciting250 veya Hyosung RT125'e de göz atabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar