Trakya abi her gün özlüyoruz. Büyükçekmece de kısmen trakya sayılır. Biz çatalca'ya kadar Trakya sayıyoruz.
Günübirlik alıştırma turları yapacaksan eğer bence Kıyıköy ile başlayabilirsin.
Oralarında eski tadı kalmadı ama çokta geçe kalma Ağustos sonuna kalma artık oralar soğuk olur denize girmek zor olur.
Ben ay başı İğneadadayıdım iki hafta kaldım, üç gün boyunca denize girmek yasaklandı dalgadan, hatta akşamları rüzgarlık giydim.
İğneadanın bile eski tadı yok bence.
İğnedada da Beğendik köyü var yaklaşık 15 km uzaklıkta ben orayı çok beğendim kamp için olabilir, denizi de çok güzel, mangal yapamazsan Sabri Usta var teneke de tavuk 4 kişilik aile 300 TL götürür. Hatta çok bile gelir yanınıza bile alırsınız kalan tavuk ve yemekten .
Sen bana istediğin zaman yaz abi, bir şekilde rota oluştururuz sende incelersin hoşuna giderse gidersin.
İstanbul'a en yakın ise Saray Kastro - Kıyıköy ve Yalıköy. Zaten Yalıköy İstanbul olarak geçiyor. Dediğim gibi sen bir deneme turu yap sonra başka rotalarda bakarız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
Abe Eyyy koca Trakya'lı.
Ne güzel detaylı rota yapmışsınız. Çok faydalı olur bu da.
Ben yıllardır Trakya'da pek gezme fırsatı bulamadım, çocukluğumdan hatırladığım yerler de kalmamıştır. Çoluk çocuk gidilebilecke kamp yerlerini de merak ediyorum. Aşırı kalabalık olmayan, çocukların rahatça oynayabileceği, çocuklar çadırı kurmakla uğraşırken ben mangalı yakayım mangal başında soğuk biramı içeyim, öyle rahat kampingler arıyorum, deniz olmasa da olur. Cumartesi sabah büyükçekmece'den hanım arabayla çıksın ben peşlerinden motorla gideyim, hem kamp yapmış hem motor sürmüş olurum, aklımda böyle planlar var. Tabi istanbul'a ne kadar yakın olursa o kadar iyi.
rakya abi her gün özlüyoruz. Büyükçekmece de kısmen trakya sayılır. Biz çatalca'ya kadar Trakya sayıyoruz.
Günübirlik alıştırma turları yapacaksan eğer bence Kıyıköy ile başlayabilirsin.
Oralarında eski tadı kalmadı ama çokta geçe kalma Ağustos sonuna kalma artık oralar soğuk olur denize girmek zor olur.
Ben ay başı İğneadadayıdım iki hafta kaldım, üç gün boyunca denize girmek yasaklandı dalgadan, hatta akşamları rüzgarlık giydim.
İğneadanın bile eski tadı yok bence.
İğnedada da Beğendik köyü var yaklaşık 15 km uzaklıkta ben orayı çok beğendim kamp için olabilir, denizi de çok güzel, mangal yapamazsan Sabri Usta var teneke de tavuk 4 kişilik aile 300 TL götürür. Hatta çok bile gelir yanınıza bile alırsınız kalan tavuk ve yemekten .
Sen bana istediğin zaman yaz abi, bir şekilde rota oluştururuz sende incelersin hoşuna giderse gidersin.
İstanbul'a en yakın ise Saray Kastro - Kıyıköy ve Yalıköy. Zaten Yalıköy İstanbul olarak geçiyor. Dediğim gibi sen bir deneme turu yap sonra başka rotalarda bakarız.