madem o kadar vadeye giriceksn arkadasım git ninja 250r al keyfine bak
madem o kadar vadeye giriceksn arkadasım git ninja 250r al keyfine bak
1.68 boyla sürebilirmiyim ben bu motoru?
yaw ben bağırıyorumda anlamıyolar arkadaşım ben motorum pistonundan biyel koluna krankına kadar gördüm diyorum aldım tek tek baktım yaw çin malı olması değil çinin en kalitesizi diyorum yukarıda roman yazıyorlar bana sanki ben bu saate kadar at arabası kullandım bilmiyorum hondanın felan çinde parçalarının üretildiğini...ama en kalitesizi diyorum ya ilk gördüğümde mondial felan zannettim yemin ederim ya isteyen varsa gitsin kanuni bayisine baksın yanii.Arkadaş japon pistonu parıl parıl sana güven veriyor taş gibi, hyonunki çapak dolu sanki merdiven altında üüretilmiş gibi isteyen gidip baksın diyorum...Başka da birşey demiyorum...adamlar kawasaki ile hyoyu bir tutuyorlar anlamak mümkün değil...
Evet beyler o motor mu bu motor mu derken niyeti bozdum.En sonunda gidicem kanuniye 36 ay vadeyle bi gt250r alıcam.Ancak size danışmak istedim.Biliyorum gt250r hakkında açılmış bir konu var ve toplam 150 sayfanın üstünde.Hepsini okuyamadım.En çok tartışılan motor olduğu kesin.Videolarını izlediğimde redline'a girmeden 150'yi rahat görüyo.Sizce redline'a girmeden kullanımda sağlam bir motor mudur?Kore malı olduğunu biliyorum.Ancak hyundai otomobil kullanmış biri olarak kore sağlamlığına güveniyorum.Adamlar 5 yıl garantili otomobiller satıyo.Ancak gt250r lerde krank kırma problemleri sadece redline'a girme nedeniyle mi oluyo?Başka kronik arızaları var mı?2009 model sıfır almak yerine 2008 model sıfır almak daha mı mantıklı?Uzun süre kullanımda dayanıklı bir motor mu?En fazla kaç km mesafede yolculuklara çıktınız?Yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeş allah başına vermesin diyorum ve diyorumki adam sıfır alacakmış kawasaki ile aynı fiyat şu anda sen olsan hangisini alırsın kawasaki ninja 250 mi hyo gt250r mi lütfen dürüstçe cevap ver?
neyse comet senimi kıracağım zaten topici açan adamdan bir daha haber yok...Verdi ayarı gitti herhalde...![]()