Tatlı,huysuz yaşlı teyze:)

Cumartesi günü kızlıtopraktan maltepeye sahil yolundan dönüyurum.Trafik oldukça yoğun,arabalar adım adım ilerliyor.Bende az da olsa aralardan ilerleyebiliyorum.Bostancı sahile yaklaşırken altı yedi kişilik bir race grubu duruyor selam verip devam ediyorum.Bostancı sahildeki vapur iskelesinde tarafik iyice sıkışıyor bu arada diğer race ci arkadaşlar bana yetişiyor.Ortalık toz duman.iskeleden inen yolcular ...Trafik tamamen kitleniyor.en sağ taraftan adım adım ilerliyorum ki yaşlı bir teyze göryorum hemen durup yol veriyorum.Teyzem bana bakıp elindeki bastonla ön tekerime vurarak ´Mart geldi bunlar yine türedi´diyerek söylene söylene yoluna devam ediyor.O keşme keş içersinde tatlı bir gülümseme alıyor beni.Maltepeye doğru devam ediyorum.Maltepeye ulaşıyorum durup kaskımı çıkartıyorum yüzümde hala tatlı bir gülümseme..

O tonton tatlı teyze ellerinden öpüyorum:)Keşke motorculara en sert tepki seninki gibi olsa:):):)

geçenlerde de çok sesli bir şekilde geçen bir race yüzünden bir teyze 1 saat boyunca alıkoyup konuşmuştu benle :p Avrupa birliğinden toplum bilincine kadar :p

geçenlerde de çok sesli bir şekilde geçen bir race yüzünden bir teyze 1 saat boyunca alıkoyup konuşmuştu benle :p Avrupa birliğinden toplum bilincine kadar :p

evet yaşlı teyzelerin muhabbeti eninde sonunda avrupa birliğine dayanıyor nedendir bilmem:p

içlerinde ukde mi uhde mi neyse ondan kalmış sanırım :p

Bayılıyorum bu teyzoşlara ben :cherry: ama haklı kadın yalan mı sölemiş yani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o teyzeler benim ömrümü yedi aah ah onların çeneside susmaz rehin alırlardı beni..

keşke teyzoşu artçı alsaydın da bu yaştan sonra motor sevdasına kapılsaydı..

keşke teyzoşu artçı alsaydın da bu yaştan sonra motor sevdasına kapılsaydı..[/QUOTE]
:queen::queen::queen::queen:

06bluedrager koptum dostum:mrgreen:
bu arada yukarıda alıntı yapmayı beceremedım:p

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bravo garhan.
Anlatışın bile kapasiteni gösteriyor.

İnşallah hep aynı gülümsemeyi ömrün boyunca taşırsın yüzünde..

Benden sana 100 MT puanı...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o teyzeler benim ömrümü yedi aah ah onların çeneside susmaz rehin alırlardı beni..

keşke teyzoşu artçı alsaydın da bu yaştan sonra motor sevdasına kapılsaydı..

koptum yaa sabah sabahh:mrgreen: yaşlı ve tonton teyzeleri çok seviyorum ama nedense trafiğin en sıkışık olduğu anlarda en zor yerden geçmeye çalışırken süper engel oluyolar insana.:mrgreen::p

Cumartesi günü kızlıtopraktan maltepeye sahil yolundan dönüyurum.Trafik oldukça yoğun,arabalar adım adım ilerliyor.Bende az da olsa aralardan ilerleyebiliyorum.Bostancı sahile yaklaşırken altı yedi kişilik bir race grubu duruyor selam verip devam ediyorum.Bostancı sahildeki vapur iskelesinde tarafik iyice sıkışıyor bu arada diğer race ci arkadaşlar bana yetişiyor.Ortalık toz duman.iskeleden inen yolcular ...Trafik tamamen kitleniyor.en sağ taraftan adım adım ilerliyorum ki yaşlı bir teyze göryorum hemen durup yol veriyorum.Teyzem bana bakıp elindeki bastonla ön tekerime vurarak ´Mart geldi bunlar yine türedi´diyerek söylene söylene yoluna devam ediyor.O keşme keş içersinde tatlı bir gülümseme alıyor beni.Maltepeye doğru devam ediyorum.Maltepeye ulaşıyorum durup kaskımı çıkartıyorum yüzümde hala tatlı bir gülümseme..

O tonton tatlı teyze ellerinden öpüyorum:)Keşke motorculara en sert tepki seninki gibi olsa:):):)

Martta türeme sözüne koptum:mrgreen::mrgreen:

Teyze motosikletlileri mart kedilerine mi benzetiyor acep:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar