Tatil trafiği ve rotalarınız

Tatilde nereye gidiyorsunuz ?

İstanbul'da çakılıp kaldık.Keşke bende gidebilseydim. :)
Bari gezi rotalarınızı paylaşında okuyalım.Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu arada trafik durumuna bakayım dedim aman aman dikkat :)

oVqRYk.png

Nasip olursa bi daha Antalya-Kaş-Fethiye turu yapmayı düşünüyorum
Heleki finikeyi geçtikten sonra o deniz kıyısındaki virajlı yollar müthiş herkese tavsiye ederim bu tur hattını :cat:

1. günü izinliyim 2,3 çalışıyorum 4 izinliyim pek bi uzağa gidemiycem :cherry:

Pazartesi sabahtan Ankara'ya gideceğim. 90 civarı seyretmeyi ve rahat rahat gitmeyi düşünüyorum, katılmak isteyen olursa mesaj atabilir.

pazar sabah çıkış adana urfa mersin alanya antalya fethiye denizli izmir çanakkale üzerinden istanbul.
fz6 fazer ile 8 günde 3000 km yol hedefim
tek başıma

Salı sabahı Isparta için yola çıkıyorum. İlk uzun yolum olacak. Hepimizin tekeri düz bassın inşallah.

Pazertesi İstanbul'dan Balıkesire arkadaşların yanına 1-2 gün sonra İzmire, ardından kafama göre ya devam eder, yada dönerim.

Ben avucumun içi gibi biliyorum ama gidemiyorum :) Dişli küçültüp bir daha kendimi İzmir yollarına vuracağım yakın zamanda.

Ashes35 hocam. Falcon freedom yazısı görünce motorum kısmında, herhalde satıp cruiser’a geçtin die düşündüm.

Ben avucumun içi gibi biliyorum ama gidemiyorum :) Dişli küçültüp bir daha kendimi İzmir yollarına vuracağım yakın zamanda.

Ashes35 hocam. Falcon freedom yazısı görünce motorum kısmında, herhalde satıp cruiser’a geçtin die düşündüm.
Bir ara 2 tane motorum vardı ama maddi zorluklardan falcon u sattım 650f duruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar