Tartışma Konusu: Evlilik Kötü Birşey mi?

uzun bir flört olayından sonra hayla yan yana el ele iseniz olay tamam gibidir.yok iki,üç ay çıktım işlem tamamdır derseniz ekmek ayvasını yersiniz.:p çocuk olayı zaten vakti gelince istenecek bir olay kimse zorla yaptırmıyor.:p ama ailede arada çıkan sorunlar olunca çocuklar bu sorunları engelliyor.sonuçta anlayış,saygı,dinleme(e parada olmazlardan)çok önemli etkenler,ailenin ne oldugunu kavranmadan evlenmemeli.:p hadi yazmaya devam

uzun bir flört olayından sonra hayla yan yana el ele iseniz olay tamam gibidir.yok iki,üç ay çıktım işlem tamamdır derseniz ekmek ayvasını yersiniz.:p çocuk olayı zaten vakti gelince istenecek bir olay kimse zorla yaptırmıyor.:p ama ailede arada çıkan sorunlar olunca çocuklar bu sorunları engelliyor.sonuçta anlayış,saygı,dinleme(e parada olmazlardan)çok önemli etkenler,ailenin ne oldugunu kavranmadan evlenmemeli.:p hadi yazmaya devam

ya evlenmek tamam da boşanmak cok zor be abi ne geleneğimiz nede göreneğimiz uygun değil abi kadın istemezse kolay boşanılıyorda erkek istemezsede eğer sorumluluk sahıbı bir erkekse olmuyor

ya evlenmek tamam da boşanmak cok zor be abi ne geleneğimiz nede göreneğimiz uygun değil abi kadın istemezse kolay boşanılıyorda erkek istemezsede eğer sorumluluk sahıbı bir erkekse olmuyor

doğru diyorsun bize göre boşanmak problem,karşı tarafı düşünüyor insan neden örf ve adetten.ama bak çogu zengin elit tabakaya evleniyor 2 gün sonra boşuyor hiç bir şey olmamış gibi muhabbete devam.bu insanlar şimdi aile olayını biliyoruz diye geçiniyorlar :cat:

:mrgreen: aslında dogru dedim ama
bekarlıkda bi yere kadar :)

mutlu edip gözünün içine bakan birini bulunca kıyıcan nikahı :mrgreen:

ondan sonra sen gözünün içine bakıcan ne zaman mutlu edecek diye
sonra araya bırde cocuk girdimi işte ondan sonra aman aile saadeti bozulmasın cocuğum öksüz kalmasın diye o zaman başlıyacak yeni hayat hıkayesi pes ettiğin zaman lar olacak gerisi uzun valla anlatırımda ama burada en zor malesef kadınlarımızın işi onlara hak vermemek mümkün değil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen: aslında dogru dedim ama
bekarlıkda bi yere kadar :)

mutlu edip gözünün içine bakan birini bulunca kıyıcan nikahı :mrgreen:

Yetinseniz...
animation9cl5fr9.gif

ondan sonra sen gözünün içine bakıcan ne zaman mutlu edecek diye
sonra araya bırde cocuk girdimi işte ondan sonra aman aile saadeti bozulmasın cocuğum öksüz kalmasın diye o zaman başlıyacak yeni hayat hıkayesi pes ettiğin zaman lar olacak gerisi uzun valla anlatırımda ama burada en zor malesef kadınlarımızın işi onlara hak vermemek mümkün değil
hakkaten bizim iş zor be abi :)
bide niye dırdır edersiniz derler :)
biz etmeyelimde kim etsin

yetinen vardır :wiinkk:

hakkaten bizim iş zor be abi :)
bide niye dırdır edersiniz derler :)
biz etmeyelimde kim etsin

yetinen vardır :wiinkk:

Ne erkeği ne kadını yok..İnsan nefsi işte..Kankalarımın çoğu evlendikten sonra tam tersi karakter oldu salak saçma işler hayret ediyorum yaptıklarına en büyük korkumda onlara benzemem..:farao:

Ne erkeği ne kadını yok..İnsan nefsi işte..Kankalarımın çoğu evlendikten sonra tam tersi karakter oldu salak saçma işler hayret ediyorum yaptıklarına en büyük korkumda onlara benzemem..:farao:

eşine yardım ediyor falan gibi şeylermi yani sizin deyiminizle kılıbık gibi :mrgreen:

eşine yardım ediyor falan gibi şeylermi yani sizin deyiminizle kılıbık gibi :mrgreen:

Yok yaaa öyle değil aldatmak..:pr: Evli dul yetim körpecik ayırt etmemeleri..:silent: Kadın yapar o.puluk olur erkeğinki çapkınlık..:farao:

Yok yaaa öyle değil aldatmak..:pr: Evli dul yetim körpecik ayırt etmemeleri..:silent: Kadın yapar o.puluk olur erkeğinki çapkınlık..:farao:

haklısın....
madem aldatıcan evlenme dimi :pr:

kadın yapınca namus peşine koşar herkes :farao: dogru.....

bence erkekte eşini aldatırsa o da erkeğin o.su olur.hemde halis:queen:

Çok adice umarım başıma gelmez he aldatılırsam tınnn o kaybeder..Kimseye nasip olmaz musti..:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 AM ----------

haklısın....
madem aldatıcan evlenme dimi :pr:

kadın yapınca namus peşine koşar herkes :farao: dogru.....

Elli çiçeğe konar da bizimkisi koklanmamış olsun deriz peaaahh illede bakire olsun diyenin aklı bakirmidir sormak lazım..:farao:

ooooooo hepınız namuslu tertemızsiniz :p yok kazın ayağı malesef öyle değil
coook önemli bildiğiniz bir şey söyleyeceğim bunu lütfen dıkkate alın aaa canım bız bılıyorduk demeyın kesınlıkle hayatınızda buyuk laf etmeyın kımseyi yaşantısından ötürü yadırgamayın yargılamayın sonra ağır gelır içine düşersiniz evlılık cok güzel vede özel bır sey ama unutmayın evlıliğin içersınde diğeri sizi gunlük hal halıni almış görmezden gelmeye başlarsa sizinde yapınız sevmeye ve sevılmeye musaıt duygusal bır yapıysa karşınıza sizi anlayacak bırıleri cıktıysa kacınılmaz durum ile başbaşasınız bunu farklı bir durum olsun değişiklik olsun peşinde koşanlar için söylemıyorum.Bunun yaşanmış ve yaşanan örnekleri cok ilgilenmeyen bır koca calışmaya gıdıyorum deyıp 1 ay evıne uğramıyorsa evının erzağını eksık tutuyorsa 9 yıllık evlılıkleri boyunca karısını gezdırmıyorsa bır de üstüne arada bır kaba kuvvet uyguluyorsa zor bır durumda olan kadın ailesıne sığınamaz istemezler boşanamaz ortada kalır iş bulayım calışayım dese kendı ayaklarının üzerınde duracak diye izin alamaz ya boyun eğip katlanıp razı olacak yaşadıklarına yada okula cocuğunu götürdüğünde tanıştığı ona sıcak ılgi gösteren adama doğruluğuna inandıysa gecen zaman içersınde paylaştıkları ortak dertlerınde ki cıkmazı kendılerınde buldukları sıcaklıkla gıdermeye calışacaklardır ya bu durum yenı bır evliliğe yelken acar yada coğu zaman korkulara karışan bu durum bıtırelim demeyle son bulur sonra gerıye dönduklerınde kendi evlılıklerınde bıtırelım dedıkleri mutluluklarını sıvamaya calışırlar hepten yalan olmuştur şimdi hayatları sahte mutluluk tabloları gülücükler aklı hep orda kalır keşkeler başlar keşke kadınım o olsaydı keşke erkeğim o olsaydı.keşke karım yada kocam ona benzeseydi ama nafile hayat bu işte öte yandan bunu evlılıkle sonuçlandıranlar eskılerın izlerını taşırlar bır yanlış kelıme etse o böyle yapmazdı dese tadı kacar 3gün evladı gelse yanına kıskançlıklar başlar bu uzar gıder
gelelım ne anlatmak istediğime güzel olan ilk evlılıktır aşk ve sevgınız kaybolabılır ama saygınız hiç kaybolmasın yanlışlar olabılır ama düzeltmesını bılmek gerekır ihtiyaçlarınızın getıreceğine inandığınız zor bır durumda bıle korkmadan doğruyu söyleyerek eşinizden yardım isteyınız mesela beni bu günlerde bıraz ilgisiz görmezden gelıyorsun bu sebepten benım başıma yanlış durumlar gelebılır evliliğimiz zora gırer sıkıntın neyse paylaşalım ilgimizi arttıracak bağlılığımızı koruyacak cabayı sarfedelim diyebılırsınız
ve dışardan alenende olsa ben kımseye osp.yada bu adam sarhoşun teki demem hayat insana sen öğrenmek istemezsende öğretıyor.Adam alenen capkınsa da ona buğz ederım ALLAHTAN hıdayet isterım ama asla dedıkodusunu yapmam aşağılamam bır gün sen gelır o adamın yerınde kendını bulursun okuduğunuz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar