musti nerde la:salut:
uzun bir flört olayından sonra hayla yan yana el ele iseniz olay tamam gibidir.yok iki,üç ay çıktım işlem tamamdır derseniz ekmek ayvasını yersiniz.çocuk olayı zaten vakti gelince istenecek bir olay kimse zorla yaptırmıyor.
ama ailede arada çıkan sorunlar olunca çocuklar bu sorunları engelliyor.sonuçta anlayış,saygı,dinleme(e parada olmazlardan)çok önemli etkenler,ailenin ne oldugunu kavranmadan evlenmemeli.
hadi yazmaya devam
ya evlenmek tamam da boşanmak cok zor be abi ne geleneğimiz nede göreneğimiz uygun değil abi kadın istemezse kolay boşanılıyorda erkek istemezsede eğer sorumluluk sahıbı bir erkekse olmuyor
aynen katılıyorum :cat:bekarlık sultanlıkk :bounce:
bir elin sarısında bir elin kumral da gözlerin esmere bakıyo :bounce:
aynen katılıyorum :cat:
:mrgreen: aslında dogru dedim ama
bekarlıkda bi yere kadar![]()
mutlu edip gözünün içine bakan birini bulunca kıyıcan nikahı :mrgreen:
:mrgreen: aslında dogru dedim ama
bekarlıkda bi yere kadar![]()
mutlu edip gözünün içine bakan birini bulunca kıyıcan nikahı :mrgreen:
evlilik kötü birşey::cekic::::cekic::::cekic::
hakkaten bizim iş zor be abiondan sonra sen gözünün içine bakıcan ne zaman mutlu edecek diye
sonra araya bırde cocuk girdimi işte ondan sonra aman aile saadeti bozulmasın cocuğum öksüz kalmasın diye o zaman başlıyacak yeni hayat hıkayesi pes ettiğin zaman lar olacak gerisi uzun valla anlatırımda ama burada en zor malesef kadınlarımızın işi onlara hak vermemek mümkün değil
Yetinseniz...![]()
hakkaten bizim iş zor be abi
bide niye dırdır edersiniz derler
biz etmeyelimde kim etsin
yetinen vardır :wiinkk:
Ne erkeği ne kadını yok..İnsan nefsi işte..Kankalarımın çoğu evlendikten sonra tam tersi karakter oldu salak saçma işler hayret ediyorum yaptıklarına en büyük korkumda onlara benzemem..:farao:
eşine yardım ediyor falan gibi şeylermi yani sizin deyiminizle kılıbık gibi :mrgreen:
Yok yaaa öyle değil aldatmak..r: Evli dul yetim körpecik ayırt etmemeleri..:silent: Kadın yapar o.puluk olur erkeğinki çapkınlık..:farao:
Yok yaaa öyle değil aldatmak..r: Evli dul yetim körpecik ayırt etmemeleri..:silent: Kadın yapar o.puluk olur erkeğinki çapkınlık..:farao:
bence erkekte eşini aldatırsa o da erkeğin o.su olur.hemde halis:queen:
haklısın....
madem aldatıcan evlenme dimir:
kadın yapınca namus peşine koşar herkes :farao: dogru.....