Tartışma Konusu: Evlilik Kötü Birşey mi?

yok ööle bişey hacı.
onca yıpranmadan sonra kimse memnun değil hayatının geri kalanından.
kızlar adam gibi adam yok der, erkeklerde kola takacak hatun yok der.
esas olan onca yıpranmışlığın getirdiği geri dönülmez ruh halidir. kimse artık ortaokuldaki gibi değildir.

Şenlik dağıldı bir acı yel kaldı bahçede yalnız
O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız
Gitti dostlar şölen bitti ne eski heyecan ne hız
Yalnız kederli yalnızlığımız da sıralı sırasız

ee madem biz sizlerden
sizler bizden memnun degilsek :silent: ve bu her fırsatta dile geliyosa neden kimse kendini düzeltmiyo :mrgreen:

saçma mı oldu :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee madem biz sizlerden
sizler bizden memnun degilsek :silent: ve bu her fırsatta dile geliyosa neden kimse kendini düzeltmiyo :mrgreen:

saçma mı oldu :silent:

Toyluğu ata ata sanırım doğruyu buluyorlar.. Doğrumu oldu..:mrgreen:

karıştı herşey birbirine :mrgreen:

Geç oldu sanırım ondan bu uyku düzenini birde düzeltmek var bayramdan sonra ben yaylanam eve en iyi yarın devam ederik..Allah rahatlık versin..Sarmıyor eve tek gitmek ah ah..:salut:

ohooo, bitti diyorum o iş müdürler.
kırılan kalpler, yıpranan ruhlar eskisi gibi olmaz.
acı gerçekler bunlar.
düzeltme diye birşey yok.

musti bradır kırılıp parçalansada inatla temiz kalmayı başarmış nadide şahsiyetlerdendir :cherry:

kalıbımı basarım musti normal, uzun uzadıya bi sevgili ilişkisi yaşamamıştır.
hep bölük pörçük şeyler :)
onu böyle enteresan ve beyaz kılan budur.

Geç oldu sanırım ondan bu uyku düzenini birde düzeltmek var bayramdan sonra ben yaylanam eve en iyi yarın devam ederik..Allah rahatlık versin..Sarmıyor eve tek gitmek ah ah..:salut:
saol sanada :rendeer:
acı gerçekler bunlar.

musti bradır kırılıp parçalansada inatla temiz kalmayı başarmış nadide şahsiyetlerdendir :cherry:

kırılan kalplar tamir olmaz zaten KUVVET
ama hayat devam ediyor demişler

amaç zaten musti ye düzgün birini bulmak :mrgreen:

kızlar erkek lerden daha cok baskı altındadır lar küçük yaşta erkeklere babaları araba verıp öğretırken kızların bakkala gıtmelerı yasaklanır yada kısıtlanır 4 yaşında ki erkek cocuk anadan doğma denıze girerken kız cocuğuna mayo bıle izin verılmez bu pikolojık baskıların boyutları aile yapısına göre değişir ama mutlak vardır erkek kız arkadaşım var dedığınde aslan oğlum buyudude kız arkadaşı oldu denırken kızımıza yasaklar konur derken yasaklar kızımıza daha tatlı gelır yalanlar daha normal olmaya başlar bır erkek le buluşmak onun özgürlük ifadesi olurken kendi başına başardığı adeta yalanların tamamen masumane olduğu bir durum halını alır akılı kendi doğrultusunda yada coğu zaman yakın arkadaşından yardım ve tavsıyeler alır inanmıştır karşısındakıne ve uğruna herşeyi yapabılecektır bu durumda şimdi aile kızlarına karşı daha duyarlı olsa keşke ama kızları baambaşka bır kız olmuştur gün gelır evlendırmeyede kalkarlar ama kızın aklı başkasında başka yerdedır sonra mafolan hayatlar kenara atılmış dürüstlükler diz boyu sonra devam ederim

sonuç: musti evde kaldı :queen:

şaka bi yanada evlilik kumar gibi zarın ne gelecegini asla tahmin edemezsin. sadece kazanmayı umut edersin. bukadar zar tutan varken hakkıyla kazanmakta mümkün degil. sonuç hep aldatmaca malesef.

sonuç: musti evde kaldı :queen:

şaka bi yanada evlilik kumar gibi zarın ne gelecegini asla tahmin edemezsin. sadece kazanmayı umut edersin. bukadar zar tutan varken hakkıyla kazanmakta mümkün degil. sonuç hep aldatmaca malesef.

valla doğru söze ne denır şimdi cevremde evlenecek tanıdık insanlara soruyorum iyi düşündünmü son kararınmı diye sırıtarak cevap verıyor garıplerım düşündüm diyorlar len neyi düşündün ne bılıyonda ne düşündün senın düşüncenı ben bılıyorumda neyse daha sırıtacağın cok günlerın olacak dıyorum:rendeer:

Ev varsa evlen, ev yoksa ev al evlen :mrgreen:

Yok ya evliliğin kötü bir yanı yok millet gezmeye tozmaya sen karının yanına :queen:

Ya arkadaşlar kim ne derse desin bir de işin kader kısmı var ki.. Herşeyin zamanı, yeri , saati bile belli . Boşverin, bu kadar takmayın bekleyin :mrgreen:
ugurapay karınla gez:cherry: zaten o yüzden evlenmiştin unutma :mrgreen:

İstemek başarmanın yarısıdr haydi hayırlısı abicim :mrgreen: Allah gönlüne göre versin :rendeer:

acı gerçekler bunlar.

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/10435-hic-sevgilisi-olmayan-varmi.html
:)

kızlar erkek lerden daha cok baskı altındadır lar küçük yaşta erkeklere babaları araba verıp öğretırken kızların bakkala gıtmelerı yasaklanır yada kısıtlanır 4 yaşında ki erkek cocuk anadan doğma denıze girerken kız cocuğuna mayo bıle izin verılmez bu pikolojık baskıların boyutları aile yapısına göre değişir ama mutlak vardır erkek kız arkadaşım var dedığınde aslan oğlum buyudude kız arkadaşı oldu denırken kızımıza yasaklar konur derken yasaklar kızımıza daha tatlı gelır yalanlar daha normal olmaya başlar bır erkek le buluşmak onun özgürlük ifadesi olurken kendi başına başardığı adeta yalanların tamamen masumane olduğu bir durum halını alır akılı kendi doğrultusunda yada coğu zaman yakın arkadaşından yardım ve tavsıyeler alır inanmıştır karşısındakıne ve uğruna herşeyi yapabılecektır bu durumda şimdi aile kızlarına karşı daha duyarlı olsa keşke ama kızları baambaşka bır kız olmuştur gün gelır evlendırmeyede kalkarlar ama kızın aklı başkasında başka yerdedır sonra mafolan hayatlar kenara atılmış dürüstlükler diz boyu sonra devam ederim
abi ya ne kadar dogru diyosun he :cat:

kızlar hep baskı altında oldugundan küçük yaşlarda yalanlar bulmaya başlıyorlar ve bu bütün hayatlarını etkiliyor maalesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar