Seçim 2023'te değil mi?
1. vergi memuru degilim 2002 oranlarini bilmiyorum. Ama o dönem olmayip suan bir vergi bildigim kadariyla yok. Varsa aydinlatin bilelim?
2. Suan karaborsa yok. Acik acik satiliyor heryerde . o donem acikta tonlarca margarin tup mu vardi? Suan devket bir alternatif sunuyor .Dogru mu diye soracak olursan yanlis. Her konuda yazmaktan biktim kanun zayif daha sert agir yaptirimlari olan bi kanun olsa yollasan vergi memurunu müfettisi adama bi ceza yazsa yedi sulalesi ödeyemese ticaret hayati bitse haksiz kazanc saglamaya cesaret edemez.
Kibrista savasan da bizim askerimizdi suriyede sirnakta nusaybinde savasanda bizim askerimiz. Bu kadar askeri operasyon harcamaya ragmen ekonomi 80 90 li yillar kadar altust olmadi.
https://www.antalya.bel.tr/halden-gunluk-fiyatlarhttps://www.antalya.bel.tr/halden-gunluk-fiyatlar
Bu dönemde, en çok sebze-meyve üretilen bir şehirde, fiyatlar böyleyken, tanzim satışta nasıl daha ucuz olabiliyor, o da ayrı mesele. Bu işi birebir yapan akrabalarım, arkadaşlarım var; toptancı haline biberi 6,50, patlıcanı 5 ten verdiler dün.
Ondan sonra biz niye iktidar olamıyoruz? Dövlet bize bahmiyrr.Hâlâ bu durumda başörtüsü sorununu küçümseyen ve görmezden gelen ifadeleri okudukça hayretimi gizlemekte zorlanıyorum...
https://www.antalya.bel.tr/halden-gunluk-fiyatlar
Bunlar hal fiyatları değil mi? Sorun burada zaten.
Altına yazdıklarını dikkate almadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Ondan sonra biz niye iktidar olamıyoruz? Dövlet bize bahmiyrr.
Bu kafa ile akp veya zihniyeti baştan gitmez, biri gider başka versiyonu gelir.
Ondan sonra biz niye iktidar olamıyoruz? Dövlet bize bahmiyrr.
Bu kafa ile akp veya zihniyeti baştan gitmez, biri gider başka versiyonu gelir.
Yapma ya, ben şöyle sanıyordum...............
Bu arada AKP nin baştan gitmesini isteyen kim.İyicene bir ekonomi çöksün AKP nin yandaşları aç kalsın,çocuklarını bile doyuramayacak hale gelsinler belki o zaman akılları başlarına gelir yada geberirler.Kendi cehaletlerinin,iki yüzlülüklerinin,yalancılıklarının bedelini ödemeden ben AKP nin iktidardan gitmesini istemiyorum.
Yapma ya, ben şöyle sanıyordum.
"İyicene bir ekonomi çöksün AKP nin yandaşları aç kalsın,çocuklarını bile doyuramayacak hale gelsinler belki o zaman akılları başlarına gelir..." de biz iktidar oluruzu bekliyorsunuz sanıyordum.
Yanlış önermeymiş.![]()
Hâlâ bu durumda başörtüsü sorununu küçümseyen ve görmezden gelen ifadeleri okudukça hayretimi gizlemekte zorlanıyorum.
Devlet temel gıda maddelerini sübvanse etmeye başladı. Hâlâ mı uzlaşma aklınızdan geçmez arkadaş? Ülke olarak itibarımız zaten yerlerde, ağzımızın kokacağı günler de yakında, bu neyin bağnazlığı, kibri, şaşmış idealizmi Allah aşkına?
Ulan işine gelince Tayyip bile Perinçekle anlaştı be. Hâlâ nasıl geçmiş yanlışları savunmaya yeltenebiliyoruz anlamıyorum... Yahu bunu gören ve dini hassasiyeti olan insanlar Tayyib'e oy vermesin de n'apsın? Niye eskisi gibi ezdirsin kendi düşüncesini yine? Salak mı? Arkadaş yukarıda yazmış, ben de haklı olarak muhalefet ettim. Ama eğri oturup doğru konuşalım, çok mu haksız? Ekonomi bugün 90'lı yıllara göre daha iyi. E öyleyse "ekonomi o zamandan daha beter olana kadar yolu var" diye düşünmez mi?
Elin gavuru farklı ırktan, farklı kıtadan insanlarla bir arada yaşamayı beceriyorken biz, bu kadar ortak noktamız olmasına rağmen hala saygı ve uzlaşma olgunluğunu göstermeyip çocuk gibi kavga etmeyi seçiyorsak, aklımız başımıza gelene kadar Tayyip terapisini hakkediyoruz, sonuna kadar hem de.
Devlet elbette yemek bulamayan vatandaşın karnını doyuracak, yakacak bulamayanı ısıracak, eğitim alamayanı eğitecek...
Ama gördüğümüz şey rezaletten başka birşey değil. 2 saat, 3 saat, 4 saat sırada bekledim diyor. Sonunana da ekliyor. "Allah razı olsun."
Ne için bekledin? 2 kilo soğan, 2 kilo domates. Semt pazarına göre taş çatlasın 4 lira ucuza aldın.
4 lira.
4 lira için 2 saat sıra bekledin. Bu hükümet seni 4 liraya mı muhtaç etti?
Ne için bekledin? Kuru soğan, patates. Temel tüketim maddeleri için sıraya girdin. Dünya lideri olduğumuz, Almanyayı tir tir titrettiğimiz dönemde, tarım ülkesi Türkiye'de, kuru soğan kuyruğunda 2 saat bekledin. Sonuna da ekledin: "Nankörler, geberin."