tanrının_kırbacı star'da

atiyi oylama sunuyoz hangisini alsın diye
page.jpg

lan sibop onlarla sen evlen :queen::queen::queen:

Moderatör
Reyting düşüyor yanlız.. Sorularıma cevap verirsen artıcak, yoksa kaybediceksin bir gecede tüm ünü şöhreti :p

patron ati akşam girince yüzünün alacagı şekli merak ediyorum :D :D izdivaç hakan :queen::queen::queen:

mt de kız varmıydı ki :queen::queen::queen::queen: hepsi erkek gibi maşallah :p

abı gelen olduda ben hayırmı dedım hala teklıflere açığım daha vakıt var kampanyada son gun 23 aralık:queen:

Ulen burda da dalavere dönüyor.... Ne ülke olmuşuz yaaa... Hele bu dalaverelikte bizden biri olması ayrı bir enstantane.... :p

Lem atilla sonunda bunu da yaptın ya.... Helal olsun....:p Kız mı yoktu Mt de... :queen::queen:

abı ben ekmek parası ıcın cıktım oraya :salut: hem sıteden tanısmak ısteyen olduda ben hayır olmaz mı dedım kampanya son gun 23 aralık hala vakıt var mt:queen:

mt toplan dügün var:queen::queen:

hanı nerde bende gelıcem :queen:

kanka delıkanlı gıbı sole cokmu para verdıler len bunun ıcın

açıklıyorum 150 ytl aldım. ama yönetmen devam ettırmeye karar verırse rakam çok daha farklı olacakmıs ama ben pek düşünmüyorum bu gece bana yettı zaten ulan herkez tv ye cıkmamı mı beklıyomus bır teklıfler gelıyo aklın durur:queen:

Tüm MT camiası bir açıklama beklemekte sizden? Konu hakkında bir açıklama yapmayı düşünüyor musunuz?
Adaylardan hangisini beğendiniz?
Evlilik tarihini belirlediniz mi ?
Kaç çocuk yapmayı planlıyorsunuz?
Çocuklarınıza da 2 teker sevgisini aşılayacak mısınız?

evet cevap verıyorum:
ben ajans tarafından oyuncu olarak yollandım oraya benım ıle beraber 2 bayan daha oyuncu olarak geldı. ama dıger cıkanlar gercektı hatta oyle omıtsız vakalar vardıkı 1 aydır ben gelıyorum dıyenler oldu bı bakıma uzuldum ama ben oraya oyunumu oynamak ıcın cıktım ve oynadım ama atmosfer ve ılgı cok hosuma gıttı duzgun bırı ve duzgun bır teklıf olursa neden olmasın tabıkı evlılıgı dusunebılırm.ve kesınlıkle çocuklarıma motosıklet sevgısını kesınlıkle kızamık aşısından önce yaptırıcam :queen:

söz mü:queen:

cemile ye selam söyleyin:D

söylerız selamını tabıkı :queen:

unlu oldun ooooolum alıs artık bunlara phahahahahahaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bana acılen menejer lazım olum :queen:

açamayanlar için bir açıklama istiyoruz :)

gereken acıklama yapıldı okuyabılırsınız artıkın :wiinkk:

Son düzenleme:
Moderatör
Ulen kayınpederim hep derdi, bunlar para için çıkıyorlar buraya diye inanmazdım.. Yok be, tv de izlemeyeceğim artık..

Moderatör
Olsun senin gibi olanları da var ama :) Kaç para veriyolar bizde gidelim :p

Olsun senin gibi olanları da var ama :) Kaç para veriyolar bizde gidelim :p

bunun için ajanslara kayıt olman gerekıyor.ve bırazda setlerde oyunculugunu gostermen gerekıyor. ben bu iş için 150 ytl aldım . ama yönetmen bu olayı devam ettırmeye karar verırse tabı rakamlar çok daha farklı olacaktır.:wiinkk:

bunun için ajanslara kayıt olman gerekıyor.ve bırazda setlerde oyunculugunu gostermen gerekıyor. ben bu iş için 150 ytl aldım . ama yönetmen bu olayı devam ettırmeye karar verırse tabı rakamlar çok daha farklı olacaktır.:wiinkk:

abi devam derken acıklarmısın smd bi gecelik iş isteyen arkadaslar var dvm sartmı:p

para bikenara yaptıgın işi ciddi anlamda taktir ediyorum ben olsam yapamazdım herhlde yani oraya cıkardım ama senin kadar güzel olamazdım:cat:

Moderatör
e 150 YTL de yeter.. Ben her gün çıkayım, ayda 4.500 yapar :)

para bikenara yaptıgın işi ciddi anlamda taktir ediyorum ben olsam yapamazdım herhlde yani oraya cıkardım ama senin kadar güzel olamazdım:cat:

Niye taktir ediyosun adamı yahu.. Milyonları kandırmaya alet olmuş, üstüne bir de para almış adam :p

Son düzenleme:
şov dünyası abicim halkımız bunu istiyor demek ki atilla kardeşimizde cıkmış işini layığıyla yapıp parasını almış:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar