tanrının_kırbacı star'da

Konuyu Toplam 23 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
AYBERK, kevın, crayzboyone, alp_tunay, jesse, mhrrmkpnr, sinans, halilihsan, titanxxx, GKN, RoLa, mCk, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, tomass, celalkd, canercamalan

23.......

Konuyu Toplam 24 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
kevın, North_, jesse, AYBERK, RoLa, barannet, mhrrmkpnr, halilihsan, mCk, sinans, crayzboyone, titanxxx, GKN, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, tomass, celalkd, canercamalan

Ben de eksik kalmayayım hihoho:queen:

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
AYBERK, Skullhunter, Kelleci, crayzboyone, barannet, halilihsan, RoLa, GKN, kevın, North_, jesse, mCk, sinans, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, tomass, celalkd, canercamalan

25.........

beyler desti izdivaçın tel numarasına aldım .. teker teker arıyalım .. biz hakanın mesai arkadaşlarıyız... oy birligince çıtır olanı çok begendik .. hakan sen evlen biz geliyoruz dielim (((((((((((((((((((((((:)

Konuyu Toplam 28 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
AYBERK, mhrrmkpnr, North_, kevın, sinans, GKN, M.A.P., Kelleci, crayzboyone, barannet, halilihsan, RoLa, jesse, mCk, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, tomass, celalkd, canercamalan

28..

yaw ne güzelde yakısıyorlar son resimde kabul edecek mi diyor ediyo mu beaa?meraktan çatlıcam forumdan bir abimiz dünya evine giriyor :D

Hakan benim kaptırmam kimselere :p

Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (26 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
crayzboyone, ExTReMa, GorkeM, jesse, Kelleci, mhrrmkpnr, sinans, mCk, guven61, kuyucadısı, halilihsan, M.A.P., GKN, RoLa, North_, bekoserkan, tomass, puppetmaster, AYBERK, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, celalkd, canercamalan

yeterki tv'de program olsun.... rezalet vallahi...

vatandaşı enayi yerine koyuyorlar.... ve tabiki böyle bir sektör doğuyor,ajansların cast dosyalarından bakıp,uygun olan varsa seçiyorlar...

sonrada evlendiriyoruz,çeyiz kuruyoruz.... tırt..........

çoook uzun yıllar önce tv'de ÇOK ÖZEL FİSKOS adında magazin ağırlıklı bir yarışmaya ajansım tarafından yollanmıştım.yarışmayı kazandım... büyük ödül CASABALANKA SEYEHATİ'idi..... gittim mi.... yollamadılarki:)

Arkadaslar anlasılan o ki forumda bir üye kaybettik anlarsınız şimdi canım cicim ayları ondan sonra coluk cocuk derken abimiz unutur bizi :D

yeterki tv'de program olsun.... rezalet vallahi...

vatandaşı enayi yerine koyuyorlar.... ve tabiki böyle bir sektör doğuyor,ajansların cast dosyalarından bakıp,uygun olan varsa seçiyorlar...

sonrada evlendiriyoruz,çeyiz kuruyoruz.... tırt..........

çoook uzun yıllar önce tv'de ÇOK ÖZEL FİSKOS adında magazin ağırlıklı bir yarışmaya ajansım tarafından yollanmıştım.yarışmayı kazandım... büyük ödül CASABALANKA SEYEHATİ'idi..... gittim mi.... yollamadılarki:)

:queen::queen::queen: bu güzeldi işte ayberk :mrgreen::mrgreen:

Konuyu Toplam 30 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)
kevın, viper_1, tomass, M.A.P., jesse, GKN, asm, RoLa, istburak, mCk, Shrieker, puppetmaster, Kelleci, sinans, bekoserkan, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro

Waaooouuu!

Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)
AYBERK, jesse, kevın, viper_1, tomass, M.A.P., GKN, asm, RoLa, istburak, mCk, Shrieker, puppetmaster, Kelleci, sinans, bekoserkan, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro

reyting'te star tv'yi bile geçtik.....

Konuyu Toplam 34 üye okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)
AYBERK, kevın, GKN, mhrrmkpnr, By_StaR, viper_1, Shrieker, mrock, JAKOBEN, M.A.P., GorkeM, jesse, tomass, asm, RoLa, puppetmaster, Kelleci, sinans, bekoserkan, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57

34.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar