yuh yani:queen:düzgün bişiy çıkarsa dio:queen::queen::queen:abı neden olmasın düzgün bişey cıkarsa:queen:
yuh yani:queen:düzgün bişiy çıkarsa dio:queen::queen::queen:abı neden olmasın düzgün bişey cıkarsa:queen:
atiyi oylama sunuyoz hangisini alsın diye![]()
lan sibop onlarla sen evlen :queen::queen::queen:
lan sibop onlarla sen evlen :queen::queen::queen:
hiç bu kadar çabuk ve çok msj yazılan, bu kadar reyting alan topik görmemiştim hehehe![]()
ısıgı goren gelio naparsın:queen::queen:
kendisinden bian once bi acklama bekliyoruz konuya ilişkin![]()
Arkadaslar anlasılan o ki forumda bir üye kaybettik anlarsınız şimdi canım cicim ayları ondan sonra coluk cocuk derken abimiz unutur bizi![]()
yok daha bıyere gıtmıyorum.:queen:
patron ati akşam girince yüzünün alacagı şekli merak ediyorum![]()
izdivaç hakan :queen::queen::queen:
mt de kız varmıydı ki :queen::queen::queen::queen: hepsi erkek gibi maşallah![]()
Ulen burda da dalavere dönüyor.... Ne ülke olmuşuz yaaa... Hele bu dalaverelikte bizden biri olması ayrı bir enstantane....
Lem atilla sonunda bunu da yaptın ya.... Helal olsun....Kız mı yoktu Mt de... :queen::queen:
mt toplan dügün var:queen::queen:
kanka delıkanlı gıbı sole cokmu para verdıler len bunun ıcın
Tüm MT camiası bir açıklama beklemekte sizden? Konu hakkında bir açıklama yapmayı düşünüyor musunuz?
Adaylardan hangisini beğendiniz?
Evlilik tarihini belirlediniz mi ?
Kaç çocuk yapmayı planlıyorsunuz?
Çocuklarınıza da 2 teker sevgisini aşılayacak mısınız?
söz mü:queen:
cemile ye selam söyleyin![]()
unlu oldun ooooolum alıs artık bunlara phahahahahahaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
açamayanlar için bir açıklama istiyoruz![]()
Ulen kayınpederim hep derdi, bunlar para için çıkıyorlar buraya diye inanmazdım.. Yok be, tv de izlemeyeceğim artık..
Olsun senin gibi olanları da var amaKaç para veriyolar bizde gidelim
![]()
bunun için ajanslara kayıt olman gerekıyor.ve bırazda setlerde oyunculugunu gostermen gerekıyor. ben bu iş için 150 ytl aldım . ama yönetmen bu olayı devam ettırmeye karar verırse tabı rakamlar çok daha farklı olacaktır.:wiinkk:
para bikenara yaptıgın işi ciddi anlamda taktir ediyorum ben olsam yapamazdım herhlde yani oraya cıkardım ama senin kadar güzel olamazdım:cat: