Tankım tokatlandı...

çok geçmiş olsun..
seyrettiğim videolar bile cok korkutucu
onu yaşamak ciddi korkutur adamı..
benim bildiğim depo tokatlayandan kurtulmak için gaz açılır hafifçe ve gidon hafifce bırakılır..
gidon üzerindeki ağırlık azaltılınca ellerle duaya başlanır..:)

abi madem doktorsun sormadan edemeyecem , bir komple omurga değişimi kaça yapılıyor sizin serviste :)

geçmiş olsun . Bidaha olmasın bu sene haber okumayalım kimseyi .

İyi yırtmışın valla hasataya yardıma giderken hastanelk olabilirdin tabi yapan kadar yaptıranda suclu unutmamak lazım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Insanların Istedigi Bu Gaza Getirmek Sende Gaza Gelenlerden Birisi Olmuşsun

geçmiş olsun doktor bey, burda güzel olan tek şey size bir şey olmaması, tabi tecrübe kazandırmasıda güzel ama tehlikeli bir tecrübe yaşamışsınız, Alah beterinden korusun.

geçmiş olsun :)
yalnız depo tokatlama başlayınca yanındaki arabadaki gençler bunu da akrobatik bi hareket sanıp daha bi imrenmiş olabilirler sanki :D

bu arada Rigel hocam İzmirdeyken tanışmadık galiba biz ya düşünüyorum düşünüyorum toplantılarda GSR 600 hatırlamıyorum. gerçi İzmirde son zamanlarımda bi takım sıkıntılardan gelemedim toplantılara...
artık tekrar gelirsem tanışırız inşallah...

Sabah sabah bu guzel anlatimile yuzum guldu tessekurler. Yas ne olursa olsun genclik hormonu salgilamak iyidir arada bir , hatta motosiklet gibi guzel seyler daha yardimci oluyor :)

abi madem doktorsun sormadan edemeyecem , bir komple omurga değişimi kaça yapılıyor sizin serviste :)

geçmiş olsun . Bidaha olmasın bu sene haber okumayalım kimseyi .

onların servisini bilmem ama 2003 yılında omurgadaki sadece bir diskin 80 milyar liraya onarılabildiğini duymuştum o da orjinalinin yerini tutarmı bilmem :pale:

başkalarına hava atıyım derken ölüp gitmeye gerek var mı?öldükten sonra attığın havanın kimseye faydası yok...

Rigel;
geçmiş olsun demiyeceğim.
Çünkü zaten geçmiş.
Ama geçmesinin sebebi bildiklerin değil,şartların uygun olması bunu unutma.
Tank tokatlayan denilen hadise(Bunu depo tokatlayan olarak çevirsek iyi olur.

Tek teker yapmanın tek altın kuralı vardır.
Kaldırırken de, indirirken de kontrol sende olsun.
Gerçi genetik özelliğimizden dolayı ne kaldırırsak kaldıralım kontrolü kaybediveriyoruz.Bu da başka bir konu.:mrgreen:

Ben yinede geçmiş olsun diyeceğim ama......
Motosikletimle bazen hız yapmayı severim, motosikletle yapılan egsantrik ve akrobatik figürleri izlemekten büyük haz duyar ama asla taklit etmem çünkü o yaşlardan çıktığıma inanıyorum neyse.......

Coq, bu sabah kahkaha atmama neden oldun allah'ta seni güldürsün emi:mrgreen:
Genetik dengesizliğimizi nasılda özetlemişsin:cat::queen::mrgreen:

panik yapmamak soğukkanlı olmak burdaki en temel şey, panik yapsaydın tokadı gerçektende yemiş olurdu motor =) ama çok profesyonelce davranmışsın, tebrikler geçmiş olsun.
bu arada hemen hemen herkesin hayatı film şeridi oluyordur ama soğukkanlı olup motoru adapte edebilenler nedense çok yok, stress ve heyecandan olsa gerek.

başkalarına hava atıyım derken ölüp gitmeye gerek var mı?öldükten sonra attığın havanın kimseye faydası yok...

ölmessen var ama :queen::p

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.... Tekrarını asla yaşamamanı diliyorum...

Ben birkez Z750'de yaşamıştım... Yusufla yakından tanışıyo insan :p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun. Keşke başkasına hava atıcam diye kendi hayatınızı riske etmeseydiniz ve bundan sonra da etmezsiniz umarım. Ne gerek var ki? :pale: Bu arada sonuçların 6 şıkkı da çok doğru ama 3. şık doğru olduğu kadar da çok ilginç dimi? Resmen öyle oluyor... Neyse, tekrar geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar