ben de burada yeniyim ama izlediğim kadarı ile yeni gelen arkadaş sadece " selam ben geldim" ya da "herkese merhaba" gibi konu başlıkları atıyor da başlık "gerek-şart" gibi olunca bir anlam veremedim. imzamı okuduysan görürsün buradaki arkadaşlık ortamını ne kadar beğendiğimi, neden rahatsız olayım. tarz tuhafıma gitti sadece, neyse tekrar hoşgeldin aramıza...
Hoşbulduk kocaadam. Tarzımda biraz kabalık sezinlemenize şaşırmadım. Ama herkes " selam ben geldim" ya da "herkese merhaba" gibi konu başlıkları atıyor diye ona yakın ve benzer bir konu başlığı kullanmak istemedim. "Tanışmamız Gerekiyor

" arkasından gelmiş olan bir göz kırpma işaretinde ki samimiyeti algılamanızı isterdim. Ama sanıyorum artık o kelimelerin bir gerek-şart olarak kullanılmadığını dilim döndüğünce ifade edebilmişimdir.
valla hoşgeldin desemmi bilemiyorum önüne geleni paylamışsın bence bu işleri sonraya bırak sanki biraz hızlı bir giriş yapmışsın heleki 2-3 seneden beri takip ettiğini söylüyorsun o zaman bu siteye yeni üye olan arkadaşların neler yazdığını ve nasıl karşılandığını gayet iyi biliyorsundur bence bir bayana yakışmayacak sertlikte cevaplar veriyorsun tasası sanamı düştü diyeceksin ama nacizane fikrim paylanma sırası bende sanırım sitemize hoşgeldin:rendeer:
"Hak Edene Hak Ettiği Kadar"
Demek ki sizin nezdinizde Hoşgeldini hak etmiyorumdur ben. Önüne gelen kimdir bunu çok merak ettim doğrusu. Kaldı ki o kişi rahatsız değil :wiinkk: Sonuç olarak siz hoşgeldin dediğinize göre Hoşbulduk demekte bana düşer.
"Bir bayana yakışmayacak" kısmına hiç girmiyorum isterseniz sonuna kadar forum içerisinde değil ama özelden tartışırım bu sözünüzü.
bu ne hırs arkadaşlar daha yeni gelmiş içinden tanışmamız lazım demiş içtenlikle motorunu yeni almış zaten havalarda sevinçten
gerilmeye gerek yok....hoşgeldiniz katılımcı olmanız dileğiyle
Hırs ve tartışma iyidir yeter ki seviyeli olsun :bounce:
Hoşbulduk bu arada :wiinkk:
oleeey!! lady on cbr.. umarim seni yuksek cc li cbr larda da goruruz..
benim esimde cbr delisi o da sana el salliyo..
:king:
hosgeldin diyor ve bu kadehi sana kaldiriyoruz! ::sefereee
Kadehlerimiz karşılıklı ::sefereee teşekkür ediyorum. Eşinizede ayrıca sevgiler :rendeer:
ve diğer arkadaşlar hepinize tekrar hoşbulduk diyorum. Sizlere 2 mesaja cevap vererek kısa süreli verdiğim rahatsızlık adına özür dilerim. Amacım polemik yaratmak değil sorunu çözmekti. Artık anlaşılabildiğimi ümit ediyorum.
Saygılar...