Tanışmamız Gerekiyor ;)

OFF

Öncelikle tüm MT'cilere selamlar.

Çiğdem adında, 29 yaşında, İstanbul'da yaşayan bir motosiklet tutkunuyum. 4 ay önce Honda CBR 125 alarak artık uzun soluklu artçılıktan terfi etmeye karar verdim. Süleyman Memnun'dan Güvenli Sürüş Eğitimi olan ilk etap eğitimi ve A2 ehliyetimi alarak bilinçli sürücü konumuna geçiş yaptım. Bundan sonraki öğrenileceklerin tecrübe doğrultusunda kazanılacağına inanıyorum.

Sitenizi 2-3 yıldan beri dışarıdan takip ettim ancak üyeler arasına katılmak bu güne nasip oldu. Bir çok tanıdık isime rastlamakta ayrı bir keyif tabi :)

Hepimize kazasız, belasız, sorunsuz sürüşler :cat:

Hoşgeldiniz... Motor tercihinde iyi bir seçim yapmışsınız. Gule gule kullanın.

hoşgeldin... iyi bir başlangıç motoru seçmişsin kendine kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...

Adana İl Temsilcisi
hoş geldin motorcu çiğdem.arkadaşların da söylediği gibi motor seçimin başlangıç için güzel.ayrıca bilinçli bir sürücü olduğun için seni kutluyorum.arkadaşların arasına katılır ve gezilerde bulunursan,öğreneceğin çok şey olacağına emin olabilirsin.yolun açık olsun.:cat:

OFF

Hoşgeldiniz... Motor tercihinde iyi bir seçim yapmışsınız. Gule gule kullanın.

Hoşbulduk Görkem. Tercihimde isabetli bi seçim yaptığıma bende eminim ancak bu işi çok bilmiş ya da bildiğini sanan onca insanın "mobilet gibi" tanımlamasına rağmen iyiki CBR 125 diyorum ısrarla :bounce:

tasarslan, hell24, dookie, AYGÜL, Tatlisert45, adanalı sizlerede teşekkürler. Hoşbuldumm emin olun :wiinkk:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hayırlı olsun , hosgeldin! Motorunla nice km lere.

hoşgeldiniz başkasının dehil sizin memnun olmanız önemli bence :rendeer: doğru yerdesiniz :rendeer:

Öncelikle tüm MT'cilere selamlar.

Çiğdem adında, 29 yaşında, İstanbul'da yaşayan bir motosiklet tutkunuyum. 4 ay önce Honda CBR 125 alarak artık uzun soluklu artçılıktan terfi etmeye karar verdim. Süleyman Memnun'dan Güvenli Sürüş Eğitimi olan ilk etap eğitimi ve A2 ehliyetimi alarak bilinçli sürücü konumuna geçiş yaptım. Bundan sonraki öğrenileceklerin tecrübe doğrultusunda kazanılacağına inanıyorum.

Sitenizi 2-3 yıldan beri dışarıdan takip ettim ancak üyeler arasına katılmak bu güne nasip oldu. Bir çok tanıdık isime rastlamakta ayrı bir keyif tabi :)

Hepimize kazasız, belasız, sorunsuz sürüşler :cat:

madem bu kadar gerekli eh tanışalım bari:p aramıza hoş geldin cıbırın hayırlı olsun trafige yeni bir tehlike daha katıldı :D şaka bi yana kazasız sürüşler dilerim

topiklerde sohbet ile yazışmak,gezilerde ve toplantılarda tanışmak ve motosikletlerimizde uzun yollar almak üzere aramıza hoşgeldiniz........

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çiğdem aramıza hoşgeldin,motorun ve ehliyetin hayırlı olsun.

eğitimini ve ehliyetini aldıktan sonra güzel bir başlangıç motorunu aldığın için, toplumuza iyi bir örnek olduğun için teşekkür eder ve ayrıca tebrik ederim, kalıcı olman dileği ile hoş geldin..........

OFF

hoşgeldin ama cbr125 de mobilet gibi bee :p

Dinime küfreden Müslüman olsa bari diye bi söz var bilirsiniz dimi :p

Hyosung Gv 250 niz ile iyi sürüşler. Ben mobiletimle mutlu ve mesutumm :bounce:

eğitimini ve ehliyetini aldıktan sonra güzel bir başlangıç motorunu aldığın için, toplumuza iyi bir örnek olduğun için teşekkür eder ve ayrıca tebrik ederim, kalıcı olman dileği ile hoş geldin..........

Aynı zihniyetlerde buluşmak çok güzel bir duygu. Her şey adına ben teşekkür ederim ;)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz umarım kalıcı olursunuz :mrgreen:cbr125inizle kazasız belasız sürüşler dilerim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar