- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamün aleyküm...!:wiinkk:
Gözlerim doldu arkadaşlarvlad1462' Alıntı:puhahahahhaaa:queen:
gene hoşgeldin ozaman:rendeer:
puhahahahaa,usta baltayı taşa vurdun yav.:queen: eğer o bir turluk binmek için motoru benden istiyosan malesef bende şimdilik motor yok:salut: ama söz alınca sana tur attırırm:wiinkk: :cat:destinyofrock' Alıntı:Gözlerim doldu arkadaşlar(( daha önce nerdeymişim o form bu form keşke buraya gelseymişim bugün işyerinde nette surf ederken ana bi baktım moto fiyatlarını araştırıyorum bi de sizi gördüm dedim üye olayım bari heheh bi motorunu 1 tur veren olur dedim
nesse ehliyetim var korkmayın yaws fuarları haber edin bilen arkadaş lar...
Usta heeheheeh sevdim bu sözü nesse bak şimdi sen alınca bana gezmelik verme sen motoru al direk bana ver hehehehhehe :queen:brock' Alıntı:hosgeldin:rendeer: biraz kendinden bahset tanıyalım seni......
rider89' Alıntı:Hoşgeldin dostum aramıza![]()
::utangac:xxxxx' Alıntı:hoşgeldin:rendeer:
Ama ama ben şeyy utandım napim bende vakit buldukça akşamları girerim nete takılırım okBBRR' Alıntı:bak gördünmü burası başkadır her yere benzeez......![]()
bunun için yanlış yere yazmışsın tanışmadan yazarsan direk kilitler modlar:queen:destinyofrock' Alıntı:Asyamı kanuni deer mı ? ne alim ben neeeeeeeeeeeeee önerilere açığım ve kredi kartsız almak istiyorum![]()