tanışıcakmışım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamün aleyküm...!:wiinkk:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
puhahahahhaaa:queen:
gene hoşgeldin ozaman:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
renkli bir kişilik daha aramıza katıldı ...... umarım kalıcı olursun

Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

vlad1462' Alıntı:
puhahahahhaaa:queen:
gene hoşgeldin ozaman:rendeer:
Gözlerim doldu arkadaşlar :((( daha önce nerdeymişim o form bu form keşke buraya gelseymişim bugün işyerinde nette surf ederken ana bi baktım moto fiyatlarını araştırıyorum bi de sizi gördüm dedim üye olayım bari heheh bi motorunu 1 tur veren olur dedim :p nesse ehliyetim var korkmayın yaws fuarları haber edin bilen arkadaş lar...

hosgeldin:rendeer: biraz kendinden bahset tanıyalım seni......

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
destinyofrock' Alıntı:
Gözlerim doldu arkadaşlar :((( daha önce nerdeymişim o form bu form keşke buraya gelseymişim bugün işyerinde nette surf ederken ana bi baktım moto fiyatlarını araştırıyorum bi de sizi gördüm dedim üye olayım bari heheh bi motorunu 1 tur veren olur dedim :p nesse ehliyetim var korkmayın yaws fuarları haber edin bilen arkadaş lar...
puhahahahaa,usta baltayı taşa vurdun yav.:queen: eğer o bir turluk binmek için motoru benden istiyosan malesef bende şimdilik motor yok:salut: ama söz alınca sana tur attırırm:wiinkk: :cat:

O Kadar motorsikletim olmasını istiyorumki kimse istemez benim kadarıyla arkadaşların motorlarını almaktan bıktım :( ve motoru farklı amaçta kullanan o kadar çok kişi varki ben ona varya ölürüm ölürr heheheheh nesse ben çalışıyorum mng airlines da uçak teknisyeniyim ;)

brock' Alıntı:
hosgeldin:rendeer: biraz kendinden bahset tanıyalım seni......
Usta heeheheeh sevdim bu sözü nesse bak şimdi sen alınca bana gezmelik verme sen motoru al direk bana ver hehehehhehe :queen:

yeni fark ettm yanlış alıntı yapıyorum :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
BBRR' Alıntı:
bak gördünmü burası başkadır her yere benzeez......:)
Ama ama ben şeyy utandım napim bende vakit buldukça akşamları girerim nete takılırım ok ;) bu arada dövme makyaj fln hoş işler ilgimi çekti benim makyaja ihtiyacım yoq bölede güzelim heheheheeh:bounce:

Asyamı kanuni deer mı ? ne alim ben neeeeeeeeeeeeee önerilere açığım ve kredi kartsız almak istiyorum :(

Allahım ne olurdu parayı icat ettirmeseydinde bizde böle sıkıntılar çekmeseydik te ben istiyince şıppadana motorumu alsaydım hemide racing...

Moderatör tarafında düzenlendi:
destinyofrock' Alıntı:
Asyamı kanuni deer mı ? ne alim ben neeeeeeeeeeeeee önerilere açığım ve kredi kartsız almak istiyorum :(
bunun için yanlış yere yazmışsın tanışmadan yazarsan direk kilitler modlar:queen:
ne asya ne kanuni hiçbiri derim tabi ki benim düşüncem bu
flood yapmaaaaaa değiştir ondan sonra ekle mesajını

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar