- Konu Yazar
bıde utanmadan yazmıs fuarda sergılendı dıye tuuu rezıl :mrgreen:
:cherry::cherry::cherry: :cherry:
bıde utanmadan yazmıs fuarda sergılendı dıye tuuu rezıl :mrgreen:
sevmediyseniz mesaj yazmayın arkadaşım ala alaa. adamlarımız uğraştılar yaptılar sizde çamur atmasanız olmaz yani. kusura bakmayın ama başlığı açan özellikle motor hakkında yazdıkları için seni kınıyorum sofuoğlu. git kendine başka meşgale bul. kendine ait motosikletin yok kalkmış mek verilmiş üretimlere laf sallıyosun ayp denen bişey var ama dediğim gibi memleketlim hemşehrilim olarak savunmak zorundayım...
sevmediyseniz mesaj yazmayın arkadaşım ala alaa. adamlarımız uğraştılar yaptılar sizde çamur atmasanız olmaz yani. kusura bakmayın ama başlığı açan özellikle motor hakkında yazdıkları için seni kınıyorum sofuoğlu. git kendine başka meşgale bul. kendine ait motosikletin yok kalkmış mek verilmiş üretimlere laf sallıyosun ayp denen bişey var ama dediğim gibi memleketlim hemşehrilim olarak savunmak zorundayım...

@mterayes26
Nasıl yani bu iki piston bi krankla birleştirilmemiş mi?Ayrı arı nasıl çalışsın:silent:
@sofuoğlu__54
Çok boş konular açıyorsun.
@BWSTÜRK
Bu motor benzini tek dikişte içer
Markasını kawasaki yapması dışında bi gariplik yok.Dedikleri gibi yabancı biri bunu yapsa helal adama derdiniz.Türk yapınca iğrenç bişey:farao:
Vİdeo da acıdım motora haa yazık oldu lastiğer: