tanımsız!(markasız) motosiklet!!!

sevmediyseniz mesaj yazmayın arkadaşım ala alaa. adamlarımız uğraştılar yaptılar sizde çamur atmasanız olmaz yani. kusura bakmayın ama başlığı açan özellikle motor hakkında yazdıkları için seni kınıyorum sofuoğlu. git kendine başka meşgale bul. kendine ait motosikletin yok kalkmış mek verilmiş üretimlere laf sallıyosun ayp denen bişey var ama dediğim gibi memleketlim hemşehrilim olarak savunmak zorundayım...

NERDEN BİLİORSUNNNNNN .

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Olmuyo Ama Bak Takılın Ama Ciddiye Almayın Hepimiz Motorcuyuz Kardeşiz Uzatmayın

sofu oglu_54 de bakalım merak ettım sımdı

ayrıca burası tartısma yerı degıl

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bencede Ya Tamam Kapatın Kimse Cvp Yazmasın Uzatmayın Bitti Işte Boşverin,şimdi Briniz Engellenirsiniz En Iyisi Susun,yapanın Eline Sağlık Diyelim Keselim.

ya burda sinir küpü oldum konuşmaya cesaret edemiorum ağır konuşucammm !
ama allah kerim.

sevmediyseniz mesaj yazmayın arkadaşım ala alaa. adamlarımız uğraştılar yaptılar sizde çamur atmasanız olmaz yani. kusura bakmayın ama başlığı açan özellikle motor hakkında yazdıkları için seni kınıyorum sofuoğlu. git kendine başka meşgale bul. kendine ait motosikletin yok kalkmış mek verilmiş üretimlere laf sallıyosun ayp denen bişey var ama dediğim gibi memleketlim hemşehrilim olarak savunmak zorundayım...

:cat::cat::cat::cat::cat:

Ayrıca Markasız değil motor:cat: Bi markası var dikkatini çektiyse :cat:Ona buna bok atacağınıza bi Allah kuluda çıkıp helal olsun yapmış bizim Türkler dese ya...Beğenmekl beğenmemek öenmli değil önemli olan yapanı desteklemek...:cat:Yabancılar yapmış olsa herkes atlardı makinaya bak diye :farao:

emeğe saygım sonsuzdur...bende yeri geldiği zaman motosikletim üzerinde yaptığım işleri buradakilerle paylaşıyorum...kimse beğenmek zorunda değil...şahsen bende beğenmedim ama o makineyi yapan insana ne kadar güzel göründüğünü tahmin edebiliyorum...çünkü üzerinde gerçekten emek verilmiş bir alet...

herkese kendi ürettiği şey güzel gelir zaten. Türk üretimi oldugu için takmadı sofuoğlu arkadaşımız sorun bu. bu motorun sahibi bizim Eskişehir'imizin sayılı motor ustalarındandır. bilginiz olsun diye söledim. markasız tanımsız şeklinde de değil. sadece modifikasyon edilmiş o kadar. saygılar...

Gereksiz ama emeğe saygı 301 kasaına sadece 2 adet 301 mz motoru koymuş ön kafa grenajı değişmiş o kadar :D Yanlzı benzini yudumlaza direkt içer:D:D

bide grenaj yaptırsaymış tam süper olacakmış:mrgreen: niye kawasaki bölümüne vermiş onuda anlamadım:silent:

Dikkatinizi çektimi bilmem; 2 silindir olduğu kadar 2 vites kutusu var. Nasıl senkron çalıştırıyor vitesleri acaba? Fikri olan.

Video da işkence yapıyorlar, sonrada biz bunu satıyoruz diyorlar. Ben almazdım şahsen.

arkadaşlar ben bu motoru moto show fuarının son günü görme fırsatı buldum.. millet etrafta r6 --cbr 600 rr lara hayran hayraan bakınıyordu.bu motor gelince milletin ilgisini direk olarak üstüne çekmeyi başardı.(büyük motor sahipleri acayip bozuldu):queen: çift motoru kranktan birleştirmiş.ekstara bir kaç dişli filan.... öle göründüğüne bakmayın meret acayip seri:queen: özellikle ilgi çekmek isteyen arkadaşlar varsa tavsiyem r6 yada cbr600rr a onca para vereceğine bu motora bir baksınlar işte fotolar....

Son düzenleme:
@mterayes26
Nasıl yani bu iki piston bi krankla birleştirilmemiş mi?Ayrı ayrı nasıl çalışsın:silent:
@sofuoğlu__54
Çok boş konular açıyorsun.
@BWSTÜRK
Bu motor benzini tek dikişte içer:p
Markasını kawasaki yapması dışında bi gariplik yok.Dedikleri gibi yabancı biri bunu yapsa helal adama derdiniz.Türk yapınca iğrenç bişey:farao:
Vİdeo da acıdım motora haa yazık oldu lastiğe:pr:

Son düzenleme:

HRC

2 ay önce sahabındancomda 600rr kategorisine açıldı bu ilan gezip duruyo orda super sportların arasında :mrgreen:

@mterayes26
Nasıl yani bu iki piston bi krankla birleştirilmemiş mi?Ayrı arı nasıl çalışsın:silent:
@sofuoğlu__54
Çok boş konular açıyorsun.
@BWSTÜRK
Bu motor benzini tek dikişte içer:p
Markasını kawasaki yapması dışında bi gariplik yok.Dedikleri gibi yabancı biri bunu yapsa helal adama derdiniz.Türk yapınca iğrenç bişey:farao:
Vİdeo da acıdım motora haa yazık oldu lastiğe:pr:

:rendeer::rendeer::cat::cat::cat::cat:Söylemek istediğim bu işte :cat: Arkadaşlar bakın biz kendi ustalarımızı desteklemezsek daha çok Orange Country seyrederiz :farao:Ha seyretmeyelim demiyorum hatta bende seviyorum ama düşünsenize orada yabancı birisi yerine bir Türk olduğunu bu sizide gururlandırmaz mı:cat: Lütfen arkadaşlar sevmesekde saygı gösterelim...Unutmayın ki kimse sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar