Ömür kardeş hoş geldin. Foruma ve motorcu arkadaşlara çok katkınız olacak inşallah.
Moderatör tamamı büyük harflerle yazılmış başlığı değiştirirken yanlış yazmış. Ben de görünce dedim daha dün geldi nereye taşınıyor o bu adam :cherry:Yüksel Motor dimi....
Ayrıca taşınma yerine tanışma olacaktı sanırım...
İlk baktığımda daha dün burdaydı nereye taşınıyor dedim .
teşekkür ederim hoşbulduk diş hastanesinin 600metre soğanlık yönündeyim gelince tel ile ararsanız bulunduğunuz yere gelip size eşlik edebilirim iyi akşamlar.Hosgeldiniz Ömür Bey,
yeriniz tam olarak dis hastanesinin neresinde?
Firsat bulursam bir kac isim icin gelebilirim.
Hoşgeldin usta.Mt de böyle ustaları görmekten mutluluk duyarız.
Ömür usta dükkanın açıksa, ziyarete geliyorum. Çay ısmarlarmısın yoksa çay içip geleyim.

Merhaba arkadaşlar ben KARTAL/SOĞANLIK ta motosiklet tamir işi yapıyorum ismim ÖMÜR SIR sizinle tanışmaktan çok memnun oldum motosikletleriniz ile ilgili suallerinize cevap vermekten mutluluk duyucağım her hangi bir sorununuzda ister siteden isterseniz cep 0544 633 46 22 numaramdan ulaşabilirsiniz elimden geldiğince sorunlarınıza cevap vermeye çalışacağım herkese hayırlı akşamlar kazasız günler dilerim.
ömürsır bey,
Merhaba
Sizler gibi deneyimli ustaların bizleri bilinçlendirmek ve tecrübelerini paylaşması bir motosiklet tutkunu olarak beni çok mutlu etti size canı gonülden teşekkür eder, internet ve cep tl kanalı ile sizi sürekli rahatsız edeceğimi ve anlayısını şimdide rica ederim.
Ben sorunsuz 10 numara (belki zor ama) Cbr 600 f arıyorum bu arada ilanları kontrol ederken aşağıdaki ilan dikkatimi cekti bu motor hakkında görüş ve var ise tavsiyelerinizi paylaşabilirmisiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-r1-orjinal-tetemiz-masrafsiz-114839200/detay
teşekkür ederim motosiklet hakkında sadece km ve fiyat cazip değil bakıldığında temiz gibi duruyor fakat biz usta olarak yakından görüp konu hakkında yorum yapmak daha kesin sonuç olur hayırlı günler günler.
Ömür usta dükkanın açıksa, ziyarete geliyorum. Çay ısmarlarmısın yoksa çay içip geleyim.