Tamirci ömür taşınma

Ömür kardeş hoş geldin. Foruma ve motorcu arkadaşlara çok katkınız olacak inşallah.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yüksel Motor dimi....
Ayrıca taşınma yerine tanışma olacaktı sanırım...
İlk baktığımda daha dün burdaydı nereye taşınıyor dedim .

Yüksel Motor dimi....
Ayrıca taşınma yerine tanışma olacaktı sanırım...
İlk baktığımda daha dün burdaydı nereye taşınıyor dedim .
Moderatör tamamı büyük harflerle yazılmış başlığı değiştirirken yanlış yazmış. Ben de görünce dedim daha dün geldi nereye taşınıyor o bu adam :cherry:

Hosgeldiniz Ömür Bey,
yeriniz tam olarak dis hastanesinin neresinde?
Firsat bulursam bir kac isim icin gelebilirim.

Hosgeldiniz Ömür Bey,
yeriniz tam olarak dis hastanesinin neresinde?
Firsat bulursam bir kac isim icin gelebilirim.
teşekkür ederim hoşbulduk diş hastanesinin 600metre soğanlık yönündeyim gelince tel ile ararsanız bulunduğunuz yere gelip size eşlik edebilirim iyi akşamlar.

Ömür usta dükkanın açıksa, ziyarete geliyorum. Çay ısmarlarmısın yoksa çay içip geleyim.

Merhaba arkadaşlar ben KARTAL/SOĞANLIK ta motosiklet tamir işi yapıyorum ismim ÖMÜR SIR sizinle tanışmaktan çok memnun oldum motosikletleriniz ile ilgili suallerinize cevap vermekten mutluluk duyucağım her hangi bir sorununuzda ister siteden isterseniz cep 0544 633 46 22 numaramdan ulaşabilirsiniz elimden geldiğince sorunlarınıza cevap vermeye çalışacağım herkese hayırlı akşamlar kazasız günler dilerim.

ömürsır bey,

Merhaba
Sizler gibi deneyimli ustaların bizleri bilinçlendirmek ve tecrübelerini paylaşması bir motosiklet tutkunu olarak beni çok mutlu etti size canı gonülden teşekkür eder, internet ve cep tl kanalı ile sizi sürekli rahatsız edeceğimi ve anlayısını şimdide rica ederim.
Ben sorunsuz 10 numara (belki zor ama) Cbr 600 f arıyorum bu arada ilanları kontrol ederken aşağıdaki ilan dikkatimi cekti bu motor hakkında görüş ve var ise tavsiyelerinizi paylaşabilirmisiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-r1-orjinal-tetemiz-masrafsiz-114839200/detay

ömürsır bey,

Merhaba
Sizler gibi deneyimli ustaların bizleri bilinçlendirmek ve tecrübelerini paylaşması bir motosiklet tutkunu olarak beni çok mutlu etti size canı gonülden teşekkür eder, internet ve cep tl kanalı ile sizi sürekli rahatsız edeceğimi ve anlayısını şimdide rica ederim.
Ben sorunsuz 10 numara (belki zor ama) Cbr 600 f arıyorum bu arada ilanları kontrol ederken aşağıdaki ilan dikkatimi cekti bu motor hakkında görüş ve var ise tavsiyelerinizi paylaşabilirmisiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-r1-orjinal-tetemiz-masrafsiz-114839200/detay

teşekkür ederim motosiklet hakkında sadece km ve fiyat cazip değil bakıldığında temiz gibi duruyor fakat biz usta olarak yakından görüp konu hakkında yorum yapmak daha kesin sonuç olur hayırlı günler günler.

teşekkür ederim motosiklet hakkında sadece km ve fiyat cazip değil bakıldığında temiz gibi duruyor fakat biz usta olarak yakından görüp konu hakkında yorum yapmak daha kesin sonuç olur hayırlı günler günler.

ömürsır bey
bu tür motorlarda en fazla kac km kabul edilebilir / alınabilir ortalama değerler nelerdir
farzedelim bu motor yıpratılmadan bu km ulaşmış ise verilmesi gereken azami fiyat ne olmalıdır sizin tecrübelerinize göre

Merhaba arkadaslar
Kaza yapmistim konusunu da acmistim, o gunden beri yatiyor motor.. yetkili servis parca degisecek falan bir ton ivir zivir soylediler ama yaptirmadim..
motoru Bugun tavsiye uzerine buldugum Ömür Ustaya goturdum, (adresini ararken telefonunu da buradan bulmustum) bir kac saat icinde tamirini yapip teslim etti sagolsun.. Gunlerdir yatiyordu motor, servisin parca dayatmasi yuzunden. illa ki parca degismesi lazim diyerek yokus yukari dikiyorlar insani. Bir kac resim cektim ama telefondan yazdigim icin ekleyemedim maalesef. Kendisini tavsiye ediyorum hem mutevazi birisi hemde hizli teslim etti, istanbul yakacikta yeri, kaliteli is yapan usta arayanlarin ugramasinda fayda var.

İçeriği okuyup başlığı tekrar okuyunca sana motorumu getirme isteğimi kaybettim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2013 ten 2018 e atlayıpta konuya olduğu gibi devam etmek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar