Ömür usta hoş geldin. Piyanist İrfan ve Ömür usta, artık sorunlarımıza çözüm için yardımcı olacaklardır.
estağfurullah ahmetcim ben hiç bir zaman usta olduğumu iddia etmedim , onu söyleyen sizlersiniz hem sonra ben motor işinden anlamam pek anca kendime yetecek kadar , ömür arkadaşımız söylediği üzre bu işten ekmeğini kazanan bir insandır onun için böyle arkadaşlara her zaman saygım vardır , ve böyle insanlardan fayda gelir zarar gelmez tabi bunu zamanla anlarız

zaman her şeyin ilacıdır
tamir bakım, montaj işi ayrı bir kulvardır , bilgi ister , tecrübe ister , takım taklavat ister, aslında aklıma gelmeyen daha fazla şeyler ister

benim kulvarım ve hayat bakış açım tamamen farklıdır, karşınıza ne zaman nerede, ne ile , hangi işle çıkacağımı bilemezssiniz , töğbe haşa yaratmak allah,a mahsustur ama ben elde olmayanla daha fazla ilgiliyim hepsi bu kadar olaki sakın yanlış anlaşılmasın hep söylerim , böbürlenmek babında değildir yazdıklarım , öyle olsa düzünelerce ispatım her zaman vardır ,
burada s...dik yarıştırıp birbirimize üstünlük sağlamak yerine öğrenmeye bakmalıyız öğrenmek ayıp değildir ben hala öyle yapıyorum ve onun için buradayım

tabi bu arada bildiğimide paylaşıyorum oda ayrı sohbet konusu