Tali yoldan atlayanlar

bugün yine motosiklet üzerinde vukuat olmadan eve geleyim diyorum ama olmuyor kadının biri gel sen tali yoldan birden yola atla hiç sağa sola bakma yok dibimden de ben geçeyim arabayı kenara çekse kaskı suratında parçalıcam adaletin saçmalığa bak bizim canımıza kast ederler ceza yok biz kaskla veya korumalı eldivenle döversek silah yerine koyarlar böyle adaletin ........ o boşluğu nasıl doldurursanız artık

AMK_LOGO_1.jpg
:queen::queen:

Tali yola doğru yaklaşırken hızınızı düşürdünüz değil mi?

aa korumalı eldiven falan silah yerine geçiyor demek...

bence her motorda kuru sıkı tabanca bulunmalı baktınız birisi sizi sıkıştırdı silahı doğrultmanız bile çözüm için yeterli olur zanlımca...

gerçi taşıma şartları nedir tam bi bilgim yok ama olsa araç kullanıcısı motor kullanıcısını %20 anlıya bilir belki

aa korumalı eldiven falan silah yerine geçiyor demek...

bence her motorda kuru sıkı tabanca bulunmalı baktınız birisi sizi sıkıştırdı silahı doğrultmanız bile çözüm için yeterli olur zanlımca...

gerçi taşıma şartları nedir tam bi bilgim yok ama olsa araç kullanıcısı motor kullanıcısını %20 anlıya bilir belki

bana bunu yap ki seni ruhsatlı tabancamla vurayım. sonra da elimi kolumu sallayıp mahkemeden çıkayım.

bu yazı ironi içerir. ironi içermesi tabancam olduğu gerçeğini de değiştirmez. ironi içermesi İstanbul'da her 20 kişiden bir kişide ruhsatlı tabanca ve sayısı bilinmeyen ruhsatsız ve kurusıkıdan bozma tabanca olduğu gerçeğini de değiştirmez.

yumruk yumruğa girersen gir ama her an karşı tarafın silah çıkaracağını unutma.

Sen eğitim al düzgün bir kurumdan, sonra böyle dertlerin kalmayacak. Hem de sinir hastası veya adam yaralamadan sabıkalı olmayacaksın.

tali yola yaklaşırken hız azaltılmalıdır. ayrıca tavrına bakınca motoru stresli bir şekilde kullandığın anlaşılıyor. motor üzerinde stres, sinir yapmak konsantrasyonu bozar ve hata yapmana sebebiyet verir. motosiklet sürücüsü rahat olmalıdır. karşı taraf hata yapsa bile gülüp geçmelidir.

mermiler yanınızdan vızıl vızıl geçerken küçük enişteyi görürsünüz :queen:

arkanızda elbet seveniniz vardır. dediğinizi yaparsanız başınıza gelecek olanı yazdım. hem ölecek hem de sizi trafikte sıkıştıranı, sonra da siz kurusıkı çekince sizi vurup yaralayanı ceza almadan salıverdireceksiniz. sevenlerinize acıyın la.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar