Taksiyi Bırakıp Kavgaya Koşmak!

o değilde arkadan yemekten son anda kurtulan taksiciyi tebrik ediyorum...tam periferik bakış...:)

:) yorumlar da birbirinden ilginç. bi tanesi çok fena.

''tabuyoksunu 27 Ocak 2011 - 07:12
Müşteri kesinlikle kadın. Gerizekalı bile olsa bir erkek müşteri el frenine asılır. ''

hyundai accentli taksiciye helal olsun.
adam harbi şoförlerden....
aynasını sürekli kontrol etmesi sayesinde sıyırdı.İşte bize böyle taksiciler lazım, o adam hiçbir motorluyu sıkıştırmaz trafikte, nerden geldiğini görür.

videoyu izledim, ama dikkatimi çeken tekşey taksicinin tehlikeyi farkedip hamle yapmasıydı..bravo :cat:

hyundai accentli taksiciye helal olsun.
adam harbi şoförlerden....
aynasını sürekli kontrol etmesi sayesinde sıyırdı.İşte bize böyle taksiciler lazım, o adam hiçbir motorluyu sıkıştırmaz trafikte, nerden geldiğini görür.
tam kaçamadı kapı vurdu yine o refleks ile tebrik etmek lazım o şöförü ama nedense ne taksici nede minibüs şöförlerini hiç sevemedimmm

o değilde arkadan yemekten son anda kurtulan taksiciyi tebrik ediyorum...tam periferik bakış...:)
::plus1:: plakasını alalımda o taksiciye denk gelırsek binmeyelim. Gerçi yediği cezalardan ve çarptığı araçlardan sonra trafiğe çıkabilir mi bilmiyorum? Allahtan o anda bir insana çarpmamasıda bir mucize.

yahu burası mithatpaşa caddesi değil mi önceden izlemiştim sanki ben bu videoyu :sunny: evet evet orası....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar