- Konu Yazar
ben de sadece arventoyu duymuştum onu da araç takip olarak duymuştum, meğerse çok firma ve alanları da genişmiş. Tekne, filo, tır, otobus, karavan vs vs. Ben bizi ilgilendiren motosiklet için rehber oluşturdum.Sadece Turuncu'dan haberim vardi. Onun da yorumlarinin yarisi iyi, yarisi kotu. Emin olamiyorum kalitesi hakkinda.
Allah izin verirse 2 haftaya bir motorum olacak, koyacağım yer de çok güvenli değil o yüzden böyle bir arayışa girdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim öncelikle, hocam onda da şöyle bir sıkıntı duydum ben. Ben mesela iphone kullanıcısıyım, başka bir airtag benle hareket ederse benim telefonuma bildirim geliyormuş. Nette aratınca da şu çıkıyor hocam Android telefonlar artık seni takip eden bir AirTag olup olmadığını söyleyebiliyor | Ars Technica . Ben bu haberlerden sonra onlara çok güvenmemeye başladım hiç de denk gelmedim daha önce yaşayan varsa anlatırsa güzel olur.Takip cihazı yerine tercihen 2 tane airtag / smarttag alıp motorun münasip bir yerlerinde saklamalı.
Motorda airtag / smarttag olmasından süphelenip 1 tanesini arayıp bulduklarında diğerini aramayı bırakacakları ihtimali için 2 tane airtag / smarttag almak lazım dedim.
Eğer dişli hırsızlardan ve de onların motorunuzda 2 tane airtag bulundurduğunuza ihtimal vereceklerinden şüpheleniyorsanız motorunuzda 3 tane airtag / smarttag barındırabilirsiniz.
Akü bağlantısı yok.
CR2032 Pilleri 1 yıl civarında gidiyor.
Apartman otomatını açan anahtarlığa takılı cihazlar kadar büyüklükte olduğundan saklaması kolay.
Bildiğim kadarıyla tespit edilmeleri zor.
Fiyatları Smarttag için 1000 TL'den başlıyor. Gayet de fiyat/performans ürünü sayılabilir.
NOT : Airtag Apple ürünü. Smarttag ise Samsung ürünü. Muhtemelen başka üreticilerin de benzer ürünleri vardır.
Konuyu açan arkadaşımız gayet de güzel bir karşılaştırma tablosu hazırlamış.
Eline sağlık.
Kolay gelsin.
Son düzenleme: