Takas Yapıyorum Sizce ?

Merhaba arkadaşlar bende olan 100 lük cupla 150 mc mondial için takas teklifi aldım..
Benim motora 1.300 dedik
Mc 1.700
400 tl üstüne vericem benim motorumda bir sıkıntı yok
4 binde cup mc 9 binde
fotolarda gördüğüm kadarıyla toplu gibi benim ki de öyle
ama ön amarisorlerden ses geliomuş internette mondial yp den baktığım kadarıyla 200 tl civarı yeni amartisorler
herneyse böyle bir takas yapsam sizce iyi olurmu yoksa zararlımı olurum ?
Mc kullanıcalırının ve bütün forum abonelerin cevaplarını bekliyorum...

keşke ikisininde fotolarını koysaymışsın karşılaştırma veya yadımcı olabilecekler için

he tabi
Cup
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-bakimli-temiz-yakiti-cok-az-ve-vergisiz-cup-118313306/detay
Mc
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-tertemiz-0-ayarinda-mc-bakmadan-gecme-123981171/detay

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mondiale bi yakından bakmak lazım. Yürüyeni,motoru iyiyse bence alınabilir o fiyata.

HER İKİSİDE AŞŞA YUKARI EŞDEGER FİYAT- KM AÇISINDAN BEN TAKAS YAPICAK OLSAM ÜZERİNE GÖNÜL RAHATLIGI İLE 250 TL VERİRİM ÇÜNKÜ AMARTİSÖR DEGİŞİM OLAYI VAR MALUM HİÇ Bİ HESAP EVDEKİNE UYMUYOR PAZARLIK ET DERİM

cevaplar için teşekkür ediyorum herocan35 in dediği gibi indirim yaptırmam lazım gibi ama cupların piyasasıda 1 milyar 7501 tl gibi indirim yaptrmak biraz yüzsüzlük gibi geliyor bana yada öyle kullanabilirmiyim

VALLA PAZARLIK AYIP DEGİL SEN Bİ DENE HAAA MOTORU BEGENDİN KAFANA YATTI OK. AMASÖRÜ BÜYÜK İHTİMAL DEGİŞTİRMEDEN OLUR GİBİME GELİYOR YA İÇERİSİNDEKİ YAY KIRILMIŞTIR YADA KEÇESİ PATLAMIŞ YAGSIZDA KALMIŞ OLABİLİR ODA SENİN ŞANSINA ÖZETLE KAFANA YATTIYSA SONRADAN AH TÜH DEMEMEK İÇİN ÜÇE BEŞE BAKMA AL

F54

senin motorun üzerine 300 ver hiç pazarlık yapmadan mal alınmaz
ya masraf 200den fazla çıkarsa ne olacak sana girecek
sen bence motorda masraf var de 300tl veririm yoksa kalsın de inan ona da razı olur mc nin sahibi

Alıcı için güzel satıcı için saçma geliyor bu teklif yani 400 tl için 162 cc bir motordan inip de 100 cc bir cup a binmek için tek sebep yakıt veya 162 cc deki motorda bir sorun vardır anlamına gelir.

Mc'yi cub ile değiştirmek için nasıl bir sebebi olabilir? Bunu ögrenin gerisi belli olur.

Mc için 4 litrelerden bahsediliyor ondan olabilir :queen:

sakin kullanımda bu rakam azalır diye düşünüyorum cupuda zorlarsan cupda cok yakar şehir için 60 70 le gidersen cup az yakar ama bi 100 110 yap bak nasıl yakıyor cup walla mcyle takas olur kanatindeyim tabi pazarlık yapın yinede siz cup tan sonra füze gibi gelir bu motor size :thumleft:

Merhaba kardeşim motosikletin temiz biraz basmıssın geçlik heycanıdır olur öyle şeyler gördügüme göre mc biraz çukurlu bayır,dağ,ovada kullanılmış biraz yorulmuş gibi yav bence başını ağırtma boşver bügün amarisorlerden ses gelir yarın egzozdan öbür gün koltukdan bırak kardeşim sen sat motorunu üstüne koy 0 bir motor almaya çalış derim

motoru değiştirme sebebi oğlunamı ne almış kullanamıomuş ya satıp yada böyle takas yaparak 100lük istiomuş ondan.
mc gerçekten çokmu yakıyor ben benzinciye gittiğimde direk sormadan dayı 5 tlilik atıodu bi hafta götürüodu bu mc evimize incir ağcı dikmesin. :)
mert abim motoru satınca aile yeni motor asla aldırmaz bende diyorum bi 5 vites alayım da uzun yola çıkayım hep bi heves kaldı içimde :) çok sorun çıkarırmı acaba ya tabi 0 gibi olmaz ama ?

Ne masraf çıkarır bilemem fakat yakıt olarak 2 katı yakar bu mc. Ben olsam bulaşmam. En az 2 katını düşün.

motoru değiştirme sebebi oğlunamı ne almış kullanamıomuş ya satıp yada böyle takas yaparak 100lük istiomuş ondan.
mc gerçekten çokmu yakıyor ben benzinciye gittiğimde direk sormadan dayı 5 tlilik atıodu bi hafta götürüodu bu mc evimize incir ağcı dikmesin. :)
mert abim motoru satınca aile yeni motor asla aldırmaz bende diyorum bi 5 vites alayım da uzun yola çıkayım hep bi heves kaldı içimde :) çok sorun çıkarırmı acaba ya tabi 0 gibi olmaz ama ?

Merhaba kardeşim sen herkezin dediğine bakma çok yakıyor az yakıyor en iyisi mc satan tanıdıkda al 1 hafta kullan bakalım ne kadar yakıyor bir öğren ama duyduguma göre çok yakıyormuş bu mc ben 1-2 defa sürdüm biraz yakıyor cubdan sonra biraz ağır gelir opetle akraba olabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar