Son halini sabırsızlıkla bekliyorum
Son halini sabırsızlıkla bekliyorum
Uzun zamandır beklediğim parça elimde. Ulaşması gereken ıvır zıvır parçalar yüzünden takamıyorum. Bu gördüğünüz torpido paneli ve ayak basma panelinin arka kısmında ne varsa. Orta kapak kilit mekanizması, orta kapak, torpido kapağı, torpido kapağı sabiteyici çerçeve, torpido kapağı fitili. Hepsi geliyor. Önce evde bunları takıp, aşağı indiğimde laps laps oturtacağım yerelerine.
Ayrıca çamurluk vidasını da edindim. Sağolsun işyerimde çalışan ve her gün Şaşmaz tarafında teslimat yapan abilerimden biri. Birebir aynı diş olarak. Tek farkı eskisi gibi yıldız vida değil, torx. Mis gibi...
Yavaş yavaş toparlanıyoruz, uzun sürüyor işin gücün arasında ama. Boyahaneden parçalarım çıktıktan sonra herşeyi tak tak takacağım şekilde ayarlıyorum. Hayırlısı
https://i.resmim.net/i/192739865_1499946990359037_1671283065461433232_n.jpg

Renk çok iyi olmuş
Merhaba, güzel bir restorasyon oluyor, sonucu merakla bekliyoruz. Merak ettiğim bir şey var. Kick pad'ı modifiye mi ettiniz, TD4 mü o?

Takip ettiğim bir konuydu, çok güzel olmuş, elinize sağlık.
eline sağlık çok güzel olmuş
siyah plastik yerleri şalama ile eski halina getiriyorlar umarım boya yapmadın çünkü pul pul dökülüyor zamanla veya tazikli suyu vurunca
Çok güzel bir çalışma olmuş, motor ilk günkü haline dönmüş resmen, tebrikler.
Ancak o kapkara ön cam yolun bir kısmını görmenize engel olabilir, en kısa zamanda şeffaf bir camla değiştirmenizi öneririm .
Motor yeniden doğmuş. Renk cok yakismis. Elinize saglik. Cymbali de iyi yapmissiniz ride tarafinda ozellikle iyi oluyor 2 bolgeli ��
Hiç şaşırmadım kardeşim.
Ellerine sağlık mükemmel renk mükemmel ton.
El işçiliğini de biliyorum. Senin elinden kaçmayacağını biliyordum zaten...
Ellerine sağlık... hem rahatsızlığın hem de motorun içinde geçmiş olsun...
ruhsat işi nasıl olacak ?
Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş. :cat: