arkadaşlar bende dün itibarıyla site üyelerimizden "seethru" nickli recep arkadaşımızın sym wolf ünü almış bulunmaktayım. 2007 model 175 km de motorum neredeyse sıfır diyebilirim. alır almaz bir kaç değişiklik yaptım.
ilk olarak 15 olan ön dişliyi 16 ile değiştirdim titreşim biraz kayboldu ve vites araları uzadı, bunun yanında xenon far ve beyaz park ampülleri taktım, açısı dar olan aynaları klasik yuvarlak nikelaj honda aynalarıyla değiştirdim, koruma demiri olarak yamaha rx 115 in koruma demirini ufak bir kaç işlemle motoruma taktık. şimdi sırada koltul döşemesi var. koltuk derisini bej yada kahverengi yapmayı planlıyorum...
motorla ilgili izlenimlerim ise şu şekilde;
motorda 6 bin devirden sonra titreşim var ama 8 bin gibi azalıyor. kullanımı çok rahat ve kolay, boyum 1 70 olduğu için bana çok rahat geldi ama uzun boylular için ufak kalabilir. işçilik kalitesi tartışmasız çok iyi, alt devirlerde cansız olan motor 7 bin devirden sonra maximum performans sağlıyor, iki kişi yolculuk için sele biraz ufak, lastikler bana yeterli geldi yani söylendiği gibi kötü değil. bu paraya alınabilecek en iyi seçeneklerden biri diyebilirim.
şimdilik düşüncelerim bunlar...