Arkadaşlar yağ olarak ne kullanıyorsunuz? Bir de ısınıp şişme sorununuz var mı?
Selamlar,
Yağ olarak tam hatırlamıyorum ama halen evde açılmamış bir kutu duruyor, bakar, yazarım. İnce bir yağ ama ne... Şişme problemi falan yok bende. Fakat daha önce de yazdığım gibi şişecek kadar kullanıyormuyum ve/veya zorluyormuyum o da tartışılırÇok uzun süreli binmiyorum. Genelde mesafelerim 10-15 dakika oluyor.
Bende daha çok ilk çalışışta boğulma var. Motor ısınınca düzeliyor.
Görüşmek üzere,
@ ahriman
Teşekkürler tavsiyeler için. Benim jiklede de bir sorun var. Yani bu bir sorun mu bilmiyorum ama: Jikleyi Açık tuttuğumda motor stop ediyor. Bu yüzden jikle ile çalıştırıp hemen jikleyi indiriyorum. Jikle 1-2 saniyeden uzun bir süre açık kalır ise hemen stop ediyor. Eğer jiklesiz (gaz ile) çalıştırırsam da boğuluyor.
Bu arada benim yağ da "10-40" Castrol müş.
sevgiler,
Ahriman titreşim durumu nasıl sende ve ısınıp şişme durumu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 ----------
Motoru her gören genelde beğeniyor veya talip oluyor.
@ ahriman
Teşekkürler tavsiyeler için. Benim jiklede de bir sorun var. Yani bu bir sorun mu bilmiyorum ama: Jikleyi Açık tuttuğumda motor stop ediyor. Bu yüzden jikle ile çalıştırıp hemen jikleyi indiriyorum. Jikle 1-2 saniyeden uzun bir süre açık kalır ise hemen stop ediyor. Eğer jiklesiz (gaz ile) çalıştırırsam da boğuluyor.
Bu arada benim yağ da "10-40" Castrol müş.
sevgiler,
valla bende 10-15 km sonrası oluyo bi gariplik var ben 100 kg ım ondan mı acaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
satıp XS 125 k almayı düşünüyorum ne dersiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------
Benim motora usta 15W-50 Shell koydu ondan sanırım her yağ değişiminde farklı yağ konuyor sinir oluyorum daha önce Castrol,Motul,Ipone konmuştu en iyisi kendin değiştirmek
selam arkadaşlar. 2. el wolf almayı düşünüyorum. bu motorun sağlamlığı ne derecededir? 2. elde en fazla kaç km ye veya modele kadar önerirsiniz ve fiyat aralığı ne olmalıdır? ve temiz, sorunsuz wolf satmayı düşünen varsa bi haber etsin![]()
Biraz daha ver düzgün bişey al için rahat olsun derim öyle ön kaldıran tiplerden uzak dur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:18 ----------
Arkadaşlar yağ için motorun kitapçığında 0.8 litre koyun diyo yağ değişiminde usta bütün kutuyu boşalttı sanırım siz ne kadar yağ koyuyorsunuz?