Evet sevgili MT üyeleri, söz verdiğim izlenimleri gecikmelide olsa aktarma zamanım geldi diye düşünüyorum.::gazete::
Bu benim ilk motosikletim ve takdir edersinizki kısa süreli gezintiler beni kesmiyor, en az bir şile-ağva-kartal-caddebostan yapmadan rahat edemiyorum ki dün ortaköy'e gittim hızımı alamayıp.:mrgreen:
Motoru söylediğim gibi ikinci el aldım, satan kişi bakımları vs. iyi yapmış fakat aksesuar olarak kayan elcikleri değiştirmiş sadece bunun dışında motosiklet sapsade.:salut: Köprüden geçerken, sahilyolunda biraz yüksek sayılabilecek hızlara çıktığımda anladımki bu motora kesinlikle ve kesinlikle cam şart. Korumaları aldıktan sonra onları da halledeceğim.
Motor sabahları çalışırken biraz naz yapıyor, bu beni şimdiden korkuttu çünkü Çanakkale'ye döndüğümde yağmursuz, karsız vs. havalarda okula motosiklet ile gitmeyi planlıyorum eğer çalışması gecikirse hocalarla papaz olabilirim.:queen:
Lastikleri üstünde gelen orjinal lastikler ve ufak su birikintilerinde sorun çıkarmıyorlar genel olarak yol tutuşları başarılı ama dün dükkanın önünde biriken suya daldıktan sonra küçücük motoru zor zaptettim. Ayrıca Kadıköy rıhtımındaki tramvay yoluna girmiştim, ince lastikler manevra esnasında nasıl oldu anlamadan rayların arasına girmiş ve az kalsın kaza yapıyordum, hayatımda yaşadığım en heyecanlı anlardan biriydi.:salut:
Motorda titreşim gerçekten fazla, uzun süre seyahat edip seleden inince bacaklarınız uyuşmuş gibi oluyor, bunun çaresi var mıdır? Ayrıca, performans başarılı ancak 90 km'nin üzerine çıkarken bariz bir zorlanma var ya da bana öyle geliyor, motor kendisini yırtıyor, "öldüm abi yapma gözünün çapağına ekmek bandırayım" diyor
Motorda cruiser havası hakim sanki depo biraz yatık olsa ve direksiyon sürücüye biraz daha yakın olsa tam hayalimdeki makine olurmuş.