Sym Sym Wolf

ben motorumla 110 km/h yapabiliyorum tek başımayken. yokuş aşağı olduğunda 120 kmyi biraz geçiyor. iki kişi kullanımda da rüzgar karşıdan çok şiddetli esmiyorsa 100 km civarı yapıyor.

seethru, hayırlı olsun güle güle kullan. abi ben istanbul'a gelince toplanalım :)

birde satın aldığın bayide başka var mıydı?

Zannedersem Türkiye'de kalan son 4 motor'dan birini aldım, bildiğim kadarı ile Antalya'da iki ve Bursa'da bir motor kaldı. Istanbul'daki son motor olduğuna eminim, zira satan Suzuki bayisi Suzukinin ana deposundan buldu çıkarttı motoru. Ama arzu edersen sordurayım.

Zannedersem Türkiye'de kalan son 4 motor'dan birini aldım, bildiğim kadarı ile Antalya'da iki ve Bursa'da bir motor kaldı. Istanbul'daki son motor olduğuna eminim, zira satan Suzuki bayisi Suzukinin ana deposundan buldu çıkarttı motoru. Ama arzu edersen sordurayım.

ya zahmet olmazsa bir sordurur musun hocam? :) bir arkadaşım daha var alma niyetinde.

evet sym ybr den hızlıymış ybr düz yolda üzerine yatmadan 100 ancak gider

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2000 tl anahtar teslim aldım.

İşte Resimler,

IMG_0192.JPG

IMG_0195.JPG

IMG_0197.JPG

IMG_0200.JPG

IMG_0201.JPG

Hayırlı olsun ,güle güle kullanın ,çok şık ve akıllıca bir seçim.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam bakıyorum senin de motosikleti kısmın dolmuş :) güle güle binersin inşallah.:):rendeer:

Arman, keşke diyorum sizinkilerden alsaydım,ama düşürdüm birtane kaçırmak olmazdı , teşekkür ederim:rendeer:

Siyah hali gaayet hoş duruyor, eski motorum Minks 125 i hatırlattı bana...

ya zahmet olmazsa bir sordurur musun hocam? :) bir arkadaşım daha var alma niyetinde.

Dostum başka motor bulamadılar

Bu sırada sanki motorda çok geriden bir sübap ayarsızlık sesi varmı gibi çalışıyor, hafif bir "çık çık çık" sesi geliyor kulağıma, genel sesi böylemidir bu motorun.

Bir de ne zaman buluşuyoruz tüm wolf classic sahipleri olarak?

sorun güncel

Son düzenleme:
wolf sadece antalya ve bursada var arkadaşlşar. bende alıp almamakta kararsızım. titreşim olayo beni korkutuyor sadece...:(

bu motor tam bir ingiliz klasiği kopyası hatları çizgileri tasarımı çok hoş göze hitap ediyor ama anlayana zevki olana bir yandan triumph havaları var ama esas bsa kokuyor buram buram bence çok güzel ama dediğim gibi anlayana gider izlemesi bile çok zevkli sanki klasik bir ingiliz motoruna bakıyorum

bu motora 125 cc chopper cılız gidermi gitmezmi gözüyle bakıcaksanız bence hiç almayaın piyasada pek çok bu fiyatlarda yüksek hacimli motrolar var

eminim sürmesi çok zevklidir bunlara birde özellikle ingiliz göslüğü ve kasketi takıcaksınız binerken o zamanların ruhunu havasını yansıtsın diye çok hoş görünürsünüz yolda 40 lıardan 50 lilerden kaçmış gibi gezersiniz

Dostum başka motor bulamadılar

Bu sırada sanki motorda çok geriden bir sübap ayarsızlık sesi varmı gibi çalışıyor, hafif bir "çık çık çık" sesi geliyor kulağıma, genel sesi böylemidir bu motorun.

Bir de ne zaman buluşuyoruz tüm wolf classic sahipleri olarak?

sorun güncel

Ben motoru servisine gösterdim herşey çok normal, motorda birşey zincirli imiş bu sebeple o ses bizim motorlarda çıkarmış

wolf sadece antalya ve bursada var arkadaşlşar. bende alıp almamakta kararsızım. titreşim olayo beni korkutuyor sadece...:(

geçenlerde bir arkadaş forumda boluda da olduğundan bahsediyordu.

Son düzenleme:
ya beyler alıcak olan varsa bu motordan hiç tereddüt etmesin derim ben biz ahriman kardeşimle çanakkalenin bi ucundan bi ucuna patlat lastikle gittik hic arıza çıkarmadı on yirmi kere ön kaldırdık hatta bi kez düştük arkadaşım göstergelerle hiç bu kadar yakınlaşmadığını anlattı :mrgreen: plaka yamuldu polislerle başımız belaya girdi :D alet nema problema :mrgreen: titreşim sorunlarıda yok bildiğim kadarıyla bende kulanıyodum bi zamanlar :pale: ama bi kaza falan geçiririsen allah muhafaza işte o zaman hafif titreşim olur ona da zamanla alışırsın :)

@seethru
hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız belasız işallah.

@logaritma
kesinlikle sana katılıyorum :cat:

Bundan yaklaşık 3 hafta önce, selamiçeşme köprüsü üzerinde gördüğüm wolf hanginiz ? :)

Karışı şeritte idi ve yanından hızla geçip gidiverdim. Son anda gözümün ucuyla farkettim wolf'du. Ama dönemedim çok çok acelem vardı.

ii gunner.

@seethru
hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız belasız işallah.

@logaritma
kesinlikle sana katılıyorum :cat:

Bundan yaklaşık 3 hafta önce, selamiçeşme köprüsü üzerinde gördüğüm wolf hanginiz ? :)

Karışı şeritte idi ve yanından hızla geçip gidiverdim. Son anda gözümün ucuyla farkettim wolf'du. Ama dönemedim çok çok acelem vardı.

ii gunner.

Bendim, bende seni son anda fark ettim, hava kararmaya başlamıştı tam. Bu dünya küçük gerçekten. :)

arkadaşlar bende sym wolf'cular arasına katıldım :mrgreen:

mondial'den bu motora geçdim ilk görüşlerim sarsıntı hiç yok mondialde belim kırılcak gibiydi cukurlarda güç olarak rodajda fazla zorlamıyorum kullanımı rahat çok hoş bir motor "darkform" dün caddebostandaydım keşke karşılaşsaydık sorucak sorularım vardı sana hangi servise gitmeliyim gibi

hangi servise gitmeliyim arkadaşlar :mrgreen: motoru nerden aldın diye sormayın kartalda suzuki bayi'den aldım ama servisleri yok...

arkadaşlar bende sym wolf'cular arasına katıldım :mrgreen:

mondial'den bu motora geçdim ilk görüşlerim sarsıntı hiç yok mondialde belim kırılcak gibiydi cukurlarda güç olarak rodajda fazla zorlamıyorum kullanımı rahat çok hoş bir motor "darkform" dün caddebostandaydım keşke karşılaşsaydık sorucak sorularım vardı sana hangi servise gitmeliyim gibi

hangi servise gitmeliyim arkadaşlar :mrgreen: motoru nerden aldın diye sormayın kartalda suzuki bayi'den aldım ama servisleri yok...

selam lucifercod hayırlı olsun güle güle kullan, kaça maloldu sana, ÖTV indirimi fln.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar