seethru, hayırlı olsun güle güle kullan. abi ben istanbul'a gelince toplanalım![]()
birde satın aldığın bayide başka var mıydı?
Zannedersem Türkiye'de kalan son 4 motor'dan birini aldım, bildiğim kadarı ile Antalya'da iki ve Bursa'da bir motor kaldı. Istanbul'daki son motor olduğuna eminim, zira satan Suzuki bayisi Suzukinin ana deposundan buldu çıkarttı motoru. Ama arzu edersen sordurayım.
2000 tl anahtar teslim aldım.
İşte Resimler,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayırlı olsun ,güle güle kullanın ,çok şık ve akıllıca bir seçim.:cat:
hocam bakıyorum senin de motosikleti kısmın dolmuşgüle güle binersin inşallah.
:rendeer:
ya zahmet olmazsa bir sordurur musun hocam?bir arkadaşım daha var alma niyetinde.
ya zahmet olmazsa bir sordurur musun hocam?bir arkadaşım daha var alma niyetinde.
Dostum başka motor bulamadılar
Bu sırada sanki motorda çok geriden bir sübap ayarsızlık sesi varmı gibi çalışıyor, hafif bir "çık çık çık" sesi geliyor kulağıma, genel sesi böylemidir bu motorun.
Bir de ne zaman buluşuyoruz tüm wolf classic sahipleri olarak?
sorun güncel
wolf sadece antalya ve bursada var arkadaşlşar. bende alıp almamakta kararsızım. titreşim olayo beni korkutuyor sadece...![]()
@seethru
hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız belasız işallah.
@logaritma
kesinlikle sana katılıyorum :cat:
Bundan yaklaşık 3 hafta önce, selamiçeşme köprüsü üzerinde gördüğüm wolf hanginiz ?
Karışı şeritte idi ve yanından hızla geçip gidiverdim. Son anda gözümün ucuyla farkettim wolf'du. Ama dönemedim çok çok acelem vardı.
ii gunner.
arkadaşlar bende sym wolf'cular arasına katıldım :mrgreen:
mondial'den bu motora geçdim ilk görüşlerim sarsıntı hiç yok mondialde belim kırılcak gibiydi cukurlarda güç olarak rodajda fazla zorlamıyorum kullanımı rahat çok hoş bir motor "darkform" dün caddebostandaydım keşke karşılaşsaydık sorucak sorularım vardı sana hangi servise gitmeliyim gibi
hangi servise gitmeliyim arkadaşlar :mrgreen: motoru nerden aldın diye sormayın kartalda suzuki bayi'den aldım ama servisleri yok...