selamlar çanta demiri lazım fakat benim face sim yok 
başka bir yolu varmı acaba?
forumu taradım ama bir bilgiye erişemedim. lastikleri değiştirenler, neyle değiştirdi, memnun musunuz? biraz bilgi verebilir misiniz?
michelen en iyisi, başka markalara yönelmenize gerek yok..
face gurup https://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/
merhabar ben daha 2 gün önce eşimle marmarise gittim ve hiç rahat edemedim arka koltuk sert ve dar,eşimde 8 yıllık artçı olarak o kadar motora bindik en rahatsız buydu dedi.çanta meselesini çözersiniz fakat arka kötü her sert frende üstüme geldiMerhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır bu modeli düşünüyorum. Özellikle tasarımını çok beğeniyorum. Ancak benim bagaj ve artçı sorunum var. Bagaj ihtiyacım olacak ve artçımın da rahat etmesini istiyorum. Gerçi artçılı olarak çok uzun bir yol gitmeyeceğim (en fazla büyükçekmece-riva arası). Ama yine de rahat etmesi benim kafamın rahat olmasını sağlayacak. İkinci mesele de bagaj meselesi. Top case pek şık durmadığı için yan çanta istiyorum. Benim bu iki problemime çözüm önerisi olan var mı acaba? Yoksa gözüm kalacak bu motorda...
merhabar ben daha 2 gün önce eşimle marmarise gittim ve hiç rahat edemedim arka koltuk sert ve dar,eşimde 8 yıllık artçı olarak o kadar motora bindik en rahatsız buydu dedi.çanta meselesini çözersiniz fakat arka kötü her sert frende üstüme geldi
Ben kullandim ikisinide
tşk ederim kanka motorun güzel lakin bana uymaz ben yakım zaman da sukutır a döneceğim
marka olarakta sym olacak :cat:
ya gts i evo yada joride 200i bu modellere bakıyorum joride alırsam hem şehir içi hemde uzun yollara gidecek bi motor gts ise sadece uzun gezilerde benimle olacak kasa büyük olduğu için şehir içi için uygun değil
ama inanki senin motordan da almak isterdim yakışıklı ne cbf 250 nede inazuma bu kadar yakışıklı değil:mrgreen:
dostum merhaba; motosikletin yokmuşumarım en yakın zamanda alırsın) bende joyride 200i evo alalı 1 ay oldu oldukça memnun olduğum ve wolf u'da çok beğendiğim için geçiş yapmayı düşünüyorum ilan vermedim daha ilgilenirsen forumdan biri ile alışveriş yapmak bence en iyisi gibi geliyor, takas düşünen varsa genelde buralardayım herkese hayırlı sürüşler allah kaza bela vermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
wolf 'un yakıt durumu nedir? ben joyride yakıtından pek tatmin olmadım sanki biraz fazla yakıyor33 tl ye 185 km yaptım full artçılı olmak kayıdı ile.
Bütün topik face sayfasında mı yaw... :mrgreen:
ülmüş buralar.. :cherry:
Wolf ten 30 kuruş kadar fazla yakıyorsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Wolfçüler paso geziyor,yol yapıyorlar...Ne işleri olsun sanaldasıcacık havada,upuzun yollarda,ılık ılık esen rüzgara karşı gaz açıyorlar...
Kışın birkaç wolfçü bulursun belki burada![]()