- Katılım
- 15 Eyl 2010
- Mesajlar
- 1,674
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de daha hiç binemeden geçen hafta aldığım motorumu ailevi nedenlerden ötürü satmak zorundayım. 1250 km'de, 2012 model, garantisi devam ediyor. Sahibinden.com ilan No 123918376 Alan arkadaşa hayırlı olsun.
arkadaşlar,
boştan örneğin 2'ye geçip tekrar boşa geçince 1'e geçmiyor. ya da boştan 1'e geçip tekrar boşa geçtikten sonra, 1'e geri geçmiyor. motosikleti biraz oynatmak gerekiyor. eski 125'lik kanuni motosikletimde de böyleydi, şanzımanlarının dandik olduğunu falan söylemişlerdi. suzukim'de böyle değildi mesela. herneyse sizde de aynı mı? neden böyle?
aparat + çanta ne kadara mal oluyor? aparat shad için galiba?
Merhaba arkadaşlar keyifler nasıl? İst bir arkadaşım düşünüyor sym yi bakım aralıkları kaç bin km? servis giderleri nedir bilen varmı? hava filtresi yağ filtresi kaç binde değişiyor servis saat ücreti vs baktım göremedim topiğinizde?
2000km de 1 çok fazla değilmi yağ için cbf150 değil ki buservis önemli zaten garanti olsun diye sıfır alıcak bakım aralıkları kısaymış ama 6000de 1 normal. topiğe şimdi baktımda adamın balatasını 7000km de değiştirmişler:cyclopsan bakımda yağ filtreside yok 280tl tutmuş suzukiyide geçmişiniz. Elemana söyliyim topiğe katılsın.