Arkadaşlar ilk motosikletim olarak almayi düşünüyorum 250liklerden hyosung ve symye param yetiyor
- Daha önce başka motosikletler kullanmış arkadaşlar motosikletin kalitesi hakkında yorum yapabilirler mi?
- 6000&7000 aralığında bir bütcem var alma! bu motoru şu motorlara bak diyebileceginiz marka modeller varmıdır ?
- Kronik arızası varmı ?
- Temiz bir motosiklet bulursam temiz bakicagimi bildigim icin senelerce kullanabilir miyim ?
- Şu ana kadar ne masraflar açtı ne gibi sorunlarla karşılaştınız
- En beğenmediğiniz yönü nedir hersey iyide işte şu olay beni çıldırtıyor bu yüzden bu motoru satarim dediğiniz eksiklik/kusur ?
- Üzerindeki orjinal lastikleri nasıl ?
İlk başlıkta biliyorum birçok sorunun cevabı var ama şuan kilometreler yapıldı bu motosikletler ile asıl az cok hersey simdi belli olur o yüzden cevap verebilirseniz unuttuğum hususlarıda belirtebilirseniz çok sevinirim.
hyosung hakkında genel olarak tamircilerden aldığımız yorumlar sakın bulaşma ocağına incir ağacı diker cinsinde idi ben sym yi almadan önce sorduklarımda
kronik arızamız yok sadece gidonda gevseme var oda serviste usta 5 dk da hallediyor cok kolay bişey
temiz bir motoru temiz kullandıkca uzun seneler kullanabilirsin
motorum 5300 km de oldu normal bakım periyodları haricinde sadece arka fren balatasını değiştirdim baska bişey yok
beğenmediğim yönü yok
orjınal lastıklerinde arka lastık yazın kullanışlı değil yagmurlu havalarda kullanışlı yaza doğru iyi bi lastık ile değiştireceğim nasıp olursa
km yükseldi ama hala ilk günki gibi