kimse yokmu arkadaşlar. 100 km ve 140 km hız ile 100 km yol yapıldığında kaç litre benzin yakar wolf...
egsoz şekil olmuş ama sana da dediğim gibi aylak bi vakitde uzun ca uğraşmka gerek...arkaya yan canta topcasedan cok daha hos durur dıyorum ben yasın
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:39 ----------
cift egzos yakısmıs
http://www.youtube.com/watch?v=9UC3A2OilIk&feature=related
top case büyük nimet ben çok ihtiyaç duyuyorum yancanta zaten alaçağım tura çıkaçağım zaman. ama top case ve orta sehpa her motorun ihtiyacı en azında aparatı alıp bi tanıdıktan yop case takarım bakarım nasıl olmuş diye. siz nerelerdesiniz yoktunuz uzun süredir.topcase yapma be yasin çok kotu duruyo kıma motoruna))
arkadaşlar bu arada seri kalkışlarda debriyajı düzgün ayarlamazsanız çok kolay bir şekilde vites boşa düşüyor bilginize o ayarı düzgün yapın.
egsoz istiyen olursa benim motorumdakini sökeceğim maddi sıkıntı yüzünden satıcam headers i ile birlikte vereceğim motor bloğundan susturucusuna kadar egsoz el yapımıdır borusuda el yapımıdır..
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100366-sym-wolf-sb-250ni-kullanicilari-25.htmlwolf sıkıştırma oranı ve çap-sıtrok değerlerini bilen varmı....iki gündür arıyorum bulamadım...
sadece borusunu 350 ye yaptırdım paslanmaz malzeme motorun orjınal egsoz borusundan yanı malzemesi..
Hımmm... Tahmin ettiğimden çok daha pahalıymış. Ben cross tipi bir modelin egzoz borusunu ~90 TL ye bulmuştum, sıfır. Ona göre bir fiyat vardı kafamda. Demekki malzeme felan baya faklı. Teşekkür ettim
Ybryi satarsam alacağım motordur. 7800e bin kmdeki motoru almayı düşünüyorum.
çap/strok
sıkıştırma oranı
max tork devri
max tork
selam sym ci arkadaşlar. wolf ün motorunu inceleyecektim fakat bu değerlere ulaşamadım. bakmadığım yer kalmadı. diğer teknik değerlerinden anladığım kadarıyla piyasadaki rakiplerine göre en yüksek torka sahip makina. en seri ve en az yakan makina gibi gözüküyor.
150km hıza çıkmak için zorlanıyormu. maximum hızını bilen varmı düz yolda. kesiciye kaçbin devirde giriyor. bir depoyla ortalama kaç km yol gidiyor. ikinci el alınırmı sıkıntı yaratırmı. sıfırmı tavsiye edersiniz.
5600 d/d 100 km
8400 d/d 150 km
9000 d/d 160 km
devirlere göre hız bu şekildemi acaba..
sanırım ön 15 arka 38 520 lik bakla![]()
15x38-0,394- 170 -9500 d/d
15x39-0,384- 165,6 -9500 d/d
15x40-0,375- 161,8 -9500 d/d
15x41-0,365- 157,4 -9500 d/d[/B][/B] sym nin dişli oranları ve maximum hız tablosu bu şekilde çıkıyor.yasin senin dediğin gibiyse 140 km den sonra yavaş hızlanıyorsa arkayı iki diş büyütüp bastınmı 160 km yi görmek mümkün. eyerki 100 km den sonra daha atak seri kullanım isteniyorsa arka 40 dişli bu ihtiyacı karşılar.
ön ve arka dişli kaç diş yazarmısınız.
wolf sıkıştırma oranı ve çap-sıtrok değerlerini bilen varmı....iki gündür arıyorum bulamadım...
Burada sorulan her soruyo mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyorum. Ama malesef karşılığında bir teşekkür gelmiyor. aksine aynı soru sanki hiç sorulmamış gibi yapılıyor ve tekrar soruluyor aynı kişi tarafından yine cevap veriliyor ama........ her neyse bilgi paylaşımı sona ermiştir. Teknik verileri internetden bulunuz artık..güzel makina alınır. biraz daha beklersen suzuki inazuma gelince fiyatı birazdahya düşebilir...
daha cok taze sahibiyim (1100km) bu zamana kadar gödügüm artıları ve eksileri şöyletamam da insan yine de bekler.
en azından emek - zaman verilmiş ve pek de ucuz olmayan tecrübeler teşekkür ü hak eder
hazır yeri gelmişkene Wolf 250 kullanan abiler bi anlatın hele
"kaç basıyo bu"
kaç km desiniz ve yaptığınız KM ye kadar güzel ve güzel olmayan yönleri nelerdir
yakıt tüketimi, lastikler vs
genel değerlendirme yapabilir misiniz ?
teşekkür ederim ben![]()