Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kimse yokmu arkadaşlar. 100 km ve 140 km hız ile 100 km yol yapıldığında kaç litre benzin yakar wolf...

arkaya yan canta topcasedan cok daha hos durur dıyorum ben yasın

---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

cift egzos yakısmıs
http://www.youtube.com/watch?v=9UC3A2OilIk&feature=related
egsoz şekil olmuş ama sana da dediğim gibi aylak bi vakitde uzun ca uğraşmka gerek...:)

topcase yapma be yasin çok kotu duruyo kıma motoruna :)))
top case büyük nimet ben çok ihtiyaç duyuyorum yancanta zaten alaçağım tura çıkaçağım zaman. ama top case ve orta sehpa her motorun ihtiyacı en azında aparatı alıp bi tanıdıktan yop case takarım bakarım nasıl olmuş diye. siz nerelerdesiniz yoktunuz uzun süredir.

arkadaşlar bu arada seri kalkışlarda debriyajı düzgün ayarlamazsanız çok kolay bir şekilde vites boşa düşüyor bilginize o ayarı düzgün yapın.

arkadaşlar bu arada seri kalkışlarda debriyajı düzgün ayarlamazsanız çok kolay bir şekilde vites boşa düşüyor bilginize o ayarı düzgün yapın.

böyle bişey benim başıma hiç gemedi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

egsoz istiyen olursa benim motorumdakini sökeceğim maddi sıkıntı yüzünden satıcam headers i ile birlikte vereceğim motor bloğundan susturucusuna kadar egsoz el yapımıdır borusuda el yapımıdır..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=wtVuejM_VKo&feature=related

aksesuar firması bişeyler yapmış bizim motorlara

egsoz istiyen olursa benim motorumdakini sökeceğim maddi sıkıntı yüzünden satıcam headers i ile birlikte vereceğim motor bloğundan susturucusuna kadar egsoz el yapımıdır borusuda el yapımıdır..

Hayırlı satışlar dilerim lakin sormam gerek. Egzoz size kaça mal olmuştu? Ben sadece motor çıkışından susturucuya kadar boru yaptırcam, o şekilde lazım. Onun için fiyat araştırıyorum da, sizde sadece boru kısmı nekadara mal olur ?

sadece borusunu 350 ye yaptırdım paslanmaz malzeme motorun orjınal egsoz borusundan yanı malzemesi..

wolf sıkıştırma oranı ve çap-sıtrok değerlerini bilen varmı....iki gündür arıyorum bulamadım...

sadece borusunu 350 ye yaptırdım paslanmaz malzeme motorun orjınal egsoz borusundan yanı malzemesi..

Hımmm... Tahmin ettiğimden çok daha pahalıymış. Ben cross tipi bir modelin egzoz borusunu ~90 TL ye bulmuştum, sıfır. Ona göre bir fiyat vardı kafamda. Demekki malzeme felan baya faklı. Teşekkür ettim

Hımmm... Tahmin ettiğimden çok daha pahalıymış. Ben cross tipi bir modelin egzoz borusunu ~90 TL ye bulmuştum, sıfır. Ona göre bir fiyat vardı kafamda. Demekki malzeme felan baya faklı. Teşekkür ettim

malzemesi paslanmaz krom kodu varda unuttum onu ben birde yaparken 1 gün ugrastım sabah 10da başladık aksam 5 te takmıştık motora kolayda değil yapması

Doğrudur, kodunu öğrenebilirsen çok sevinirim. Hatta olabilirse başka alternatif(egzoz için uygun) olan malzeme kodlarını da öğrenebilirsen çok daha sevinirim :)

Ybryi satarsam alacağım motordur. 7800e bin kmdeki motoru almayı düşünüyorum.

çap/strok
sıkıştırma oranı
max tork devri
max tork
selam sym ci arkadaşlar. wolf ün motorunu inceleyecektim fakat bu değerlere ulaşamadım. bakmadığım yer kalmadı. diğer teknik değerlerinden anladığım kadarıyla piyasadaki rakiplerine göre en yüksek torka sahip makina. en seri ve en az yakan makina gibi gözüküyor.
150km hıza çıkmak için zorlanıyormu. maximum hızını bilen varmı düz yolda. kesiciye kaçbin devirde giriyor. bir depoyla ortalama kaç km yol gidiyor. ikinci el alınırmı sıkıntı yaratırmı. sıfırmı tavsiye edersiniz.

5600 d/d 100 km
8400 d/d 150 km
9000 d/d 160 km
devirlere göre hız bu şekildemi acaba..

sanırım ön 15 arka 38 520 lik bakla:)

15x38-0,394- 170 -9500 d/d
15x39-0,384- 165,6 -9500 d/d
15x40-0,375- 161,8 -9500 d/d
15x41-0,365- 157,4 -9500 d/d[/B][/B] sym nin dişli oranları ve maximum hız tablosu bu şekilde çıkıyor.yasin senin dediğin gibiyse 140 km den sonra yavaş hızlanıyorsa arkayı iki diş büyütüp bastınmı 160 km yi görmek mümkün. eyerki 100 km den sonra daha atak seri kullanım isteniyorsa arka 40 dişli bu ihtiyacı karşılar.

ön ve arka dişli kaç diş yazarmısınız.

wolf sıkıştırma oranı ve çap-sıtrok değerlerini bilen varmı....iki gündür arıyorum bulamadım...

güzel makina alınır. biraz daha beklersen suzuki inazuma gelince fiyatı birazdahya düşebilir...
Burada sorulan her soruyo mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyorum. Ama malesef karşılığında bir teşekkür gelmiyor. aksine aynı soru sanki hiç sorulmamış gibi yapılıyor ve tekrar soruluyor aynı kişi tarafından yine cevap veriliyor ama........ her neyse bilgi paylaşımı sona ermiştir. Teknik verileri internetden bulunuz artık..

teşekkür ederim yasın. bukadar alınma ...çok fazlada kafaya takma. hayatta herşeyi teşekkür adilmesi içinmi yapar insan.. bende bisürü insanın bisürü sorusuna cevap veriyorum ama hiç senin yaprığın gibi bişey yapmadımım. aklımdan bile geçmedi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam da insan yine de bekler.

en azından emek - zaman verilmiş ve pek de ucuz olmayan tecrübeler teşekkür ü hak eder ;)

hazır yeri gelmişkene Wolf 250 kullanan abiler bi anlatın hele

"kaç basıyo bu" :)

kaç km desiniz ve yaptığınız KM ye kadar güzel ve güzel olmayan yönleri nelerdir

yakıt tüketimi, lastikler vs

genel değerlendirme yapabilir misiniz ?

teşekkür ederim ben :)

tamam da insan yine de bekler.

en azından emek - zaman verilmiş ve pek de ucuz olmayan tecrübeler teşekkür ü hak eder ;)

hazır yeri gelmişkene Wolf 250 kullanan abiler bi anlatın hele

"kaç basıyo bu" :)

kaç km desiniz ve yaptığınız KM ye kadar güzel ve güzel olmayan yönleri nelerdir

yakıt tüketimi, lastikler vs

genel değerlendirme yapabilir misiniz ?

teşekkür ederim ben :)
daha cok taze sahibiyim (1100km) bu zamana kadar gödügüm artıları ve eksileri şöyle

titreşim var eski motorum cbf 150 idi ilk zamanlardaki kadar rahatsız etmiyor titresim, ben alıştım yada azaldı bilemiyorum
yuksek devirlere cıktığında devir saati zırıldıyor aynalarda biraz titriyor ama abartılacak kadar değil
cbf te michelin lastik kullanıyordum bunda daha almak nasip olmadı lastikleri kullanılabilir aslında ama michelin gibi değil kesinlikle kuru havada tatminkar diyebiliriz
ön firen cok kararlı calısıyor arka firen gorevini yapmaya calısıyor, sanırım lastikten kaynaklı cabuk kitleniyor
motorun ivmelenmesi çok iyi düşük devirlerde tork az ama devrini alınca gücünü hissettiyor
oturusu rahat trafiği rahat okuyabiliyorsun
yan ruzgarlarda fazla etkilenmiyor (cbf e göre)

aklıma bunlar geldi umarım faydası olmustur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar