bu motorun debriyajını sevmedim çok yavaş kavriyor. r125 imde son 1 cm de kavrardı bunda bu kavrama alayı 3 cm aralığında kavriyor. bunu nasıl iyileştirebilirim acaba?
tel çok mu gergin acep..bu motorun debriyajını sevmedim çok yavaş kavriyor. r125 imde son 1 cm de kavrardı bunda bu kavrama alayı 3 cm aralığında kavriyor. bunu nasıl iyileştirebilirim acaba?
valla ustaya götürücem bu iyi diyecek geri gönderecek ben kendim halletmeyi istiyorum yani bi yolu yordamı vardır heralde bununustaya götür bir ayar çeksin ayarlasın.. hatta herhangi bir motor servisinede götürsen yaparlar...ayarsız kalmış....
manet çok sıkı değil ama kavrama uzun sürüyor bir anda almıyor bunun bi orta yolu vardır acaba bu normalde ben mi yanlış biliyorum. sizin kavramalar nasıl?tel çok mu gergin acep..
aslında birden kapması lazım yani debriyajla ne kadar az haşır neşir olursan o kadar geç biter..sert birakmak gerekiyor galiba..valla ustaya götürücem bu iyi diyecek geri gönderecek ben kendim halletmeyi istiyorum yani bi yolu yordamı vardır heralde bunun
manet çok sıkı değil ama kavrama uzun sürüyor bir anda almıyor bunun bi orta yolu vardır acaba bu normalde ben mi yanlış biliyorum. sizin kavramalar nasıl?
bu motorun debriyajını sevmedim çok yavaş kavriyor. r125 imde son 1 cm de kavrardı bunda bu kavrama alayı 3 cm aralığında kavriyor. bunu nasıl iyileştirebilirim acaba?
yatacak yerleri yokhttp://imageshack.us/a/img16/2269/24233410151197868211118.jpg
bugun kapının önünde 1 saat içinde şerefsizin teki gelmiş kontak ve depo kapagını ne hale getirmiş...
aynalara yakında çözüm bulucam ya değiştiricem yada gidonun arasına bir bar takıcamdun motoru denedım yasın kardesım sagolsun verdı 10 km denedim
motor cok torklu guzel alet
120 ıle gıderken 6800 devir ceviriyor ve 6. vitesteyken bile gazı cevirdim mi ileri atılıyor karsıdan gelen ruzgara ragmen zorlanmadan cıktı 120ye
tam aradıgım ozellık budur ıste motorda![]()
aynalar tıtremese tam olacak
abi hayırlısı olsun evet o gün kullandığımızda herkes şaşırmıştı kimse böyle kalite beklemiyordu. umarım motoru yenilemek için satmışsındır düğün hazırlığına gitmez inş parasıselamın aleyküm arkadaşlar...
zamanın birinde yasin ve ahmet arkadaşımla birlikte bu motoru test etmiştik ( şişman motor )
hepimizde birbirimize bakıp tabiri caizse bu ne lan dedik.. ( iyi anlamda ,iyi anlamda :cherry: )
yasin bi kaç ay sonra altına çekti bi tane.. hayırlı olsun tekerine taş dokumasın... bende ınazuma beklemekten sıkıldım ve
tekrar kafamı kaldırmaya karar verdim.. dün gidip motoru sattım.. motoruma aşık olduğum için yoksa başka model bakamayacaktım..
üzülerek sattım.. şimdi ise gözüm üzerinizde haberiniz olsun![]()
olum yasin senin yüzünden motoru sattım haberin olsun, gözüme görünme :mrgreen:... motoru sattığıma çok şaşırdın değilmi.. evet imkansızı başardım :cat:
abi hayırlısı olsun evet o gün kullandığımızda herkes şaşırmıştı kimse böyle kalite beklemiyordu. umarım motoru yenilemek için satmışsındır düğün hazırlığına gitmez inş parası![]()