Gazladın mı gazlamadın mı ??Yanlış yazdın galiba, benim anladığım kadarıyla, bahsettiğin kilolardaki 2 kişi ile +130 hatta +140 ile rahat rahat gidiliyor yani... :silent:
düzelttim gazladım olacaktı
Gazladın mı gazlamadın mı ??Yanlış yazdın galiba, benim anladığım kadarıyla, bahsettiğin kilolardaki 2 kişi ile +130 hatta +140 ile rahat rahat gidiliyor yani... :silent:
scooter değil o bir naked motordostları siz bu hızlara cıkıyorsunuz da scooter için cok yüksek hızlar değilmi bunlar?
dostları siz bu hızlara cıkıyorsunuz da scooter için cok yüksek hızlar değilmi bunlar?
9400 ruhsat hariç istanbuldaki bütün bayilerle konuştum en uygun buldugum fiyat bu istanbul motor zamanında 9000 bin fiyat vermiş konustum bu fiyatı vermişsiniz dedim inkar etmiyorlar ama 9600 ün altınada inmiyorlar fiyattakaç paraya aldın örenebilirmiyiz.
9400 ruhsat hariç istanbuldaki bütün bayilerle konuştum en uygun buldugum fiyat bu istanbul motor zamanında 9000 bin fiyat vermiş konustum bu fiyatı vermişsiniz dedim inkar etmiyorlar ama 9600 ün altınada inmiyorlar fiyatta
daha 310 km deyim ama lastikler hosuma gitmedi eski motorsiklertimde michelin lastik vardı belki ona alıştığım için bana öyle geliyordur
saatten emin değiilim ama saat 2 civarlarında oradan geçtim neden sordun?bu gün saat 14.05 te kartal sahilden geçen beyaz wolf 250 burdanmıydı![]()
bugün motorum park halindeyken kör bir dolmuş şöförü yüzünden yan yattı arkadaş kapıyı benim motora taktırdı motor yan yattı gidon eğildi arka el tutamağında 1 cm lik çizik alt sakalda yine küçük bir çizik şuan başka bir sıkıntı yok yarın detaylı bakıcam gece gece çok bakamadım. (yazım hataları için kusura bakmayın, biraz moralim bozuk)
eğilik kullanımı etkilemiyor ama değişmesi de gerekiyor. hatta bugün izmit ten çorluya o şekilde gideceğim. hemde uzun yol da 110 gidip yakıtını ölçeceğim.geçmiş olsun.
gidon eğikliği fazla mı, yoksa oturup sürmeye başlayınca mı eğik olduğunu farkettiniz ?