Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bugün volkan (brooklynnn) ile 220 km lik bir uzun yol yaptık volkan artçımdı ve yeri geldi 140 bile gördük 120 ile çok çok rahat gidiyor ama 130 da fazla benzin yakar gibime geliyor bence en ideali 110 çift kişi.. tek kişi iseniz 120 nin altına inmenize gerek yok. bu hızda 6 bin devir çeviriyor yani en ideal motor devri... gaza en iyi tepki veren devir bu motorda 5500 6000 civarı. gazı kesince hemen yığılıyor açıncada şahlanıyor vitesin önemi yok.

dostları siz bu hızlara cıkıyorsunuz da scooter için cok yüksek hızlar değilmi bunlar?

yasinle dedigi gibi uzun yola gittik
cok guzeldi zevkliydi bakına bakına gittik geldik(m)
motor cok seri atik
arkadaki için titresim var ama yok desem yalan demis olurum 60 km gittikten sonra ya da o civarlarda totoda titreşim uyuşma yapıyor
artcının oturdugu yer sert geldı bana
ama gene de zevkliydi:)
aklıma giriyor yasinnn :)

bekleyemedim bir iki ay bu hafta kazımpaşa sym bayisinden motoru satınaldım iki gün öncede teslim aldım bende artık aranızdayım

kaç paraya aldın örenebilirmiyiz.
9400 ruhsat hariç istanbuldaki bütün bayilerle konuştum en uygun buldugum fiyat bu istanbul motor zamanında 9000 bin fiyat vermiş konustum bu fiyatı vermişsiniz dedim inkar etmiyorlar ama 9600 ün altınada inmiyorlar fiyatta

daha 310 km deyim ama lastikler hosuma gitmedi eski motorsiklertimde michelin lastik vardı belki ona alıştığım için bana öyle geliyordur

9400 ruhsat hariç istanbuldaki bütün bayilerle konuştum en uygun buldugum fiyat bu istanbul motor zamanında 9000 bin fiyat vermiş konustum bu fiyatı vermişsiniz dedim inkar etmiyorlar ama 9600 ün altınada inmiyorlar fiyatta

daha 310 km deyim ama lastikler hosuma gitmedi eski motorsiklertimde michelin lastik vardı belki ona alıştığım için bana öyle geliyordur

9000 tl fiyatı bana verdiler. iki ay önce mağzanın önündeki motorun başında konuştuk. pazarlık bile etmeden yekten 9000 olur dedi. hayırlı olsun kazasız belasız kullan. ben inazumayı beklemeye devam ediyorum. bakalım gelecekmi...

Bugün arka süspansiyonu sertleştirmek için sağını solunu açtım ulaştımda . ama elimde uygun avadanlık olmadığı için yapamadım. Sigortalar sol taraftaki wolf yazılı grenajın altında. O grenajı sökebilmeniz için sol ayak pegini sökmeniz gerekiyor. grenajın bağlantısı gecmeli herhangi bir vida somun yok cekince geliyor.

Wolf kullanıcıları 2 kişi ile yolculuk ederken arka teker sert kasislerde çamurluğa sürtüyor mu? bende sürtüyor isterseniz sizde bir kontrol edin sürtmüş ola bilir çözümü sanırım süspansiyonu serleştirmek...

bugün motorum park halindeyken kör bir dolmuş şöförü yüzünden yan yattı arkadaş kapıyı benim motora taktırdı motor yan yattı gidon eğildi arka el tutamağında 1 cm lik çizik alt sakalda yine küçük bir çizik şuan başka bir sıkıntı yok yarın detaylı bakıcam gece gece çok bakamadım. (yazım hataları için kusura bakmayın, biraz moralim bozuk;) )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün motorum park halindeyken kör bir dolmuş şöförü yüzünden yan yattı arkadaş kapıyı benim motora taktırdı motor yan yattı gidon eğildi arka el tutamağında 1 cm lik çizik alt sakalda yine küçük bir çizik şuan başka bir sıkıntı yok yarın detaylı bakıcam gece gece çok bakamadım. (yazım hataları için kusura bakmayın, biraz moralim bozuk;) )

geçmiş olsun.

gidon eğikliği fazla mı, yoksa oturup sürmeye başlayınca mı eğik olduğunu farkettiniz ?

geçmiş olsun.

gidon eğikliği fazla mı, yoksa oturup sürmeye başlayınca mı eğik olduğunu farkettiniz ?
eğilik kullanımı etkilemiyor ama değişmesi de gerekiyor. hatta bugün izmit ten çorluya o şekilde gideceğim. hemde uzun yol da 110 gidip yakıtını ölçeceğim.

Motosikleti
VFR1200X
Sen binbir çaba ile alıp besle yağını suyunu eksik etme dingilin biri gelip çarpsın :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar