Sizin motorlar o derece titreşimli mi yav :silent: Yok rolantideyken kız zangır zangır titremiş de felan filan... :sunny: Ben pek sanmıyorum
bizim motorda o kadar çok titreşim varki.....
[YT]sOVG4MhHkAw[/YT]
abiler kardeşler
beyaz wolf ünü satan var mı![]()
Yavrucum, hack'lediler mi senin hesabını? Yada iyi misin sen![]()
abi ne titreşimi ya, ün 300 km yol yaptık doyamadık motora.. eğer titreşim varsa eşşeğim diye anırırım..o test yapanlarda altın gününe gitmişler..
titreşim muhabbetine bende inanmıyorum hatta wolf ilk çıktığı zaman izlemiştim youtube daki video yu.Ama işin ilginç tarafı 250cc karşılaştırmasında barkın abinin titreşim konusunda test eden bayanla hem fikir olması yoksa ben mi yanlış anladım?
sen barkına bakma, para kazanması için ,piyasada tutunmak için bişeyler yapmak zorunda.. eğer imkan bulursan test et..
ayrıca 250 cc karşılaştırmasından öte '' kimin ki daha büyük '' yarışması olmuş :queen:
SYM WOLF SB250 Nİ gurubu ; elit arkadaşlık, kardeşliğin bunun yanında da motosiklet muhabbetinin döndüğü sanal medyadır. Kavgalı, küs ve birbirlerine hakaret şeklinde bazı sosyal medyada birbirlerine girmiş bireyler bizim yaşam tarzımız dışında olduğu için topiğin sağlığı ve gurup üyelerinin huzuru için yönetim bu şekilde karar almıştır.
tabiki çok önemli değil koskoca sosyal medya.. ama dediğim gibi dargınlık küslük olduğu zaman sende bilirsin ki, tatsız yazışmalar ve hakaret içerecek.. o gurubun 10 kişiden 8 i yüzyüze görüşüyor. buda biz koca adamlara yakışmaz.. nerden baksan oranın yaş ortalaması 30 civarı. keserde dönmesin sapta, hele hesap hiç dönmesin..
gerçekten dediğiniz gibiyse hiç yakışmadı. koskoca yaşlı başlı birine hiç yakışmadı. sanırsın facebook onun elinde. bir gruptan atsan ne olur
Allah bilir " yasakçı zihniyete " de karşıdırneyse yapacak birşey yok.
sırf siyasi görüşümüz farklı diye dalgasını geçti.
kendisi bu mesajı okuyorsa ( ki eminim okuyordur ve belki hatta sahte üyeliği vardır ) şuanki durum : 1 - 0
ben sabırlıyımdır.
keser döner sap döner gün gelir hesap döner
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
yazdığınıza inanmıyorum.
çünkü yeni üye oldum. ne "elit arkadaşlık" ne "küs birine sataşma" ne de grupta "birbirlerine hakaret şeklinde" paylaşım yapmadım.
zippirman kişisinin gürol kişisi olduğunu bile bilmiyordum. bu yaptıklarınızı forumda yazayım, nasıl olsa kendinizce haklı sebepleriniz var.
grubunuzda sizin olsun, yeni grup kurmak çok mu zor![]()
gerçekten dediğiniz gibiyse hiç yakışmadı. koskoca yaşlı başlı birine hiç yakışmadı. sanırsın facebook onun elinde. bir gruptan atsan ne olur