Sym scooter ile İzmir- İstanbul Fuar gezisi.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
sıtkı abi fuara yine cumartesi mi gittiniz? ben pazar gidebildim bu sene, görüşemedik. selamlar sevgiler..
bu arada mustafa cb 500 ufak kalmış altında kardeşim :D aynı sıkıntı bende de var :D

Maalesef, Bu yıl iki gün İstanbul'da kaldık ama ben sadece Cuma günü fuara gidebildim.
İnşallah seneye diyorum. :cat:

48 numara bot giyen birisi olarak Mustafa'ya CB 500 çok küçük gerçekten.:wiinkk:

İzmir İl Temsilcisi
Ellerine sağlık Cem. Keyifli bir yolculukla, keyifli bir fuar macerası geçirmişsin. Üstelik keyifli yolculuğun Cenk'in de yarasına merhem olmuş. :cat:

Fotograflarında Mustafa Toptal'ı görmem iyi oldu. Zira fuar ziyaretimizde göremedik Mustafa'yı.:pale:

Paylaşım için teşekkürler. :wiinkk:

Hocam teşekkür ederim yazdıklarınız için.

Mustafa yakın arkadaşımdır bi ara hataya gitmişti demek sizlerin yanına gitmişti cbf 150 ile :)

cbf türkiyedeydi diye hatırlıyorum şimdi t.a aldım tabi :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hocam teşekkür ederim yazdıklarınız için.

Mustafa yakın arkadaşımdır bi ara hataya gitmişti demek sizlerin yanına gitmişti cbf 150 ile :)

cbf türkiyedeydi diye hatırlıyorum şimdi t.a aldım tabi :)
Evet Cem, bende kalmıştı geldiğinde. T.A'yı da Antakya'dan bir arkadaşımızdan almıştı.

Selamımı iletirsen sevinirim Cem. :cat:

BİZ BU YIL DA GİDEMEDİK 4 GÜNLÜK HASTANE MACERASI YAŞADIK UMUTLAR SENEYE KALDI. HAYIRLISI...

kardeşim tebrik ederim seni çok güzel gezi olmuş giriş gelişme sonuç her an'ı çok güzel lanse etmişin bize senin açtığın konular nedense bana okurken yaşatıyo o an'ı Fuar'da fenaymış bu sene :)

Motosikleti
Dominar D250
Tebrikler çok güzel gezi, paylaşımlar için teşekkürler.

Hemen yanıbaşımızdaki fuara ben gidemedim işlerim dolayısı ile ama seneye muhakkak gidiyorum... resimler muhteşem, yukinin meleğini merak ediyordum iyi oldu :cherry:

İzmir İl Temsilcisi
Tebrikler çok güzel gezi, paylaşımlar için teşekkürler.

Hocam tesekkurler sizin gezilerinizde cok guzel..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------

kardeşim tebrik ederim seni çok güzel gezi olmuş giriş gelişme sonuç her an'ı çok güzel lanse etmişin bize senin açtığın konular nedense bana okurken yaşatıyo o an'ı Fuar'da fenaymış bu sene :)

Cok tesekkur ederim tugkan iyi dileklerin icin..

gerçekten çok güzel bi gezi olmuş bende bu sene fuara gidememiştim sayende görmüş olduk :) geziden ziyade arkadaşın motorunu alıp getirmen takdire şayan helal olsun herkes yapamaz... ya merak ettim şirinyer de oturuo olabilir misin siman yabancı gelmedi de:)

İzmir İl Temsilcisi
gerçekten çok güzel bi gezi olmuş bende bu sene fuara gidememiştim sayende görmüş olduk :) geziden ziyade arkadaşın motorunu alıp getirmen takdire şayan helal olsun herkes yapamaz... ya merak ettim şirinyer de oturuo olabilir misin siman yabancı gelmedi de:)

Yok karıstırmıssın olur ınsan ınsana benzer :)

Izmır karsıyakada oturuyorum. sırınyere gelırsemde genelde metro kullanıyorum :)

Bu arada ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar